Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebane przegrywy, wasze nędzne, hejterskie komentarze są bardziej żenujące niż ten filmik.
@Emilian89 Parę miernot zaczęło zalewać portal wypadkami, mordobiciami i pozbawioną sadyzmu głupotą, a nietypowe materiały bez mordobicia zaczęły być zwalczane. Dawniej "sadyzm" w tutejszym rozumieniu oznaczał dorabianie do szarej rzeczywistości metafor zagłuszających jej skrzek, a dziś według paru bezjądrowych, skretyniałych odpadów genetycznych, których mózgi wielkości ziarnka pieprzu, skupione w klubiku wzajemnej adoracji, pedalą się po kryjomu przy Tyskim, "sadyzm" to tępe i gromkie darcie ryja na widok motopizdeczki, co sobie ryj rozwali.
to mnie akurat nie jara ale jest to Sadistic a nie jakies podwórko gdzie mozna srac i patrzec jak inni sie w tym taplaja .
Sadol mnie wielu rzeczy nauczył a tutaj pokazują ewidentnie to co ktoś na w bani "kałdi" i większość właścicieli tak ma .
Niektóre osoby mają humor na poziomie Stendupa bawi tylko występującego
@Emilian89 Parę miernot zaczęło zalewać portal wypadkami, mordobiciami i pozbawioną sadyzmu głupotą, a nietypowe materiały bez mordobicia zaczęły być zwalczane. Dawniej "sadyzm" w tutejszym rozumieniu oznaczał dorabianie do szarej rzeczywistości metafor zagłuszających jej skrzek, a dziś według paru bezjądrowych, skretyniałych odpadów genetycznych, których mózgi wielkości ziarnka pieprzu, skupione w klubiku wzajemnej adoracji, pedalą się po kryjomu przy Tyskim, "sadyzm" to tępe i gromkie darcie ryja na widok motopizdeczki, co sobie ryj rozwali.
Dobra kurwa, podoba Ci się ten filmik czy nie, bo nie wiem czy jesteś zjebem czy może dobrze mówisz
Japierdole co tu się dzieje, wy jesteście jacyś niedojebani ze ponad 200 browarów pod tym gownem jest. Niepozdrawiam
Dobra kurwa, podoba Ci się ten filmik czy nie, bo nie wiem czy jesteś zjebem czy może dobrze mówisz
nie nie podoba mi sie to gówno bo to jest Kałdi tak jestem zjebem ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów