18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczaf24 2020-03-17, 16:14 1
kurwa, idzicie juz do tej jebanej szkoły
Zgłoś
T................y 2020-03-17, 17:13 1
Nie tylko kraj będzie trzeba odkazić po epidemii wirusa, ale jeszcze będzie trzeba posprzątać internet z gówna jakim w wolnym czasie zarzuci go gówniarstwo.
Zgłoś
chrucik 2020-03-17, 17:41 1
Ja smiechłem, o wszechwiedząca lożo szyderców
Zgłoś
Aureora 2020-03-17, 19:01
Przecież to nie kotki, czego wy się przypierdalacie tak ?
Jebane przegrywy, wasze nędzne, hejterskie komentarze są bardziej żenujące niż ten filmik.
Zgłoś
Respektuj 2020-03-17, 20:01 1
komuś dopiero co podłączyli internet...
Zgłoś
Emilian89 2020-03-17, 23:34
Caramon napisał/a:

@Emilian89 Parę miernot zaczęło zalewać portal wypadkami, mordobiciami i pozbawioną sadyzmu głupotą, a nietypowe materiały bez mordobicia zaczęły być zwalczane. Dawniej "sadyzm" w tutejszym rozumieniu oznaczał dorabianie do szarej rzeczywistości metafor zagłuszających jej skrzek, a dziś według paru bezjądrowych, skretyniałych odpadów genetycznych, których mózgi wielkości ziarnka pieprzu, skupione w klubiku wzajemnej adoracji, pedalą się po kryjomu przy Tyskim, "sadyzm" to tępe i gromkie darcie ryja na widok motopizdeczki, co sobie ryj rozwali.

to mnie akurat nie jara ale jest to Sadistic a nie jakies podwórko gdzie mozna srac i patrzec jak inni sie w tym taplaja .

Sadol mnie wielu rzeczy nauczył a tutaj pokazują ewidentnie to co ktoś na w bani "kałdi" i większość właścicieli tak ma .

Niektóre osoby mają humor na poziomie Stendupa bawi tylko występującego
Zgłoś
Wiewór 2020-03-17, 23:37
Mamy chyba nowego miszcza suszarni.
Zgłoś
Mrrm 2020-03-18, 0:21
Japierdole co tu się dzieje, wy jesteście jacyś niedojebani ze ponad 200 browarów pod tym gownem jest. Niepozdrawiam

Caramon napisał/a:

@Emilian89 Parę miernot zaczęło zalewać portal wypadkami, mordobiciami i pozbawioną sadyzmu głupotą, a nietypowe materiały bez mordobicia zaczęły być zwalczane. Dawniej "sadyzm" w tutejszym rozumieniu oznaczał dorabianie do szarej rzeczywistości metafor zagłuszających jej skrzek, a dziś według paru bezjądrowych, skretyniałych odpadów genetycznych, których mózgi wielkości ziarnka pieprzu, skupione w klubiku wzajemnej adoracji, pedalą się po kryjomu przy Tyskim, "sadyzm" to tępe i gromkie darcie ryja na widok motopizdeczki, co sobie ryj rozwali.

Dobra kurwa, podoba Ci się ten filmik czy nie, bo nie wiem czy jesteś zjebem czy może dobrze mówisz
Zgłoś
edmund 2020-03-18, 0:55
dignogato napisał/a:

Korona-ferie w pełni.

Bardziej po polsku możesz,
kurwa, ferie w pełni
Zgłoś
C................n 2020-03-18, 14:04
@Mrrm Poszukaj mojego nicka na liście tych, co dali piwo pod tym tematem, to się dowiesz.
Zgłoś
Emilian89 2020-03-20, 15:59
Mrrm napisał/a:

Japierdole co tu się dzieje, wy jesteście jacyś niedojebani ze ponad 200 browarów pod tym gownem jest. Niepozdrawiam
Dobra kurwa, podoba Ci się ten filmik czy nie, bo nie wiem czy jesteś zjebem czy może dobrze mówisz

nie nie podoba mi sie to gówno bo to jest Kałdi tak jestem zjebem ;]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem