📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
głupie ... nawet kufla po piwie nie zobaczysz za użycie lektora Ivi .....
Korona-ferie w pełni.
Kolejny pryszczaty skurwysynek ze łsi chce się pochwalić swoim szrotem. Pardon wyścigowym rydwanem podrywu...
Kiedy jesteś tak zakompleksiony, że twój samochód musi ci mówić co masz i jaki jesteś fajny...
Ojejku, ale zabawne, niech ktoś zatrzyma tą karuzelę śmiechu... tsaaa...
Zpider napisał/a:
Czy to się nada?
Nada!
Co?
Nada!
Nie słyszę, powtórz!
Mówi ŻENADA!!!
Dobre, tego nie słyszałem jeszcze, a stąpam po świecie 32 lata.
najnowszy model, no tak polska
Nie właczać, chujnia. Widać, że szkoły pozamykane.
@Emilian89 Parę miernot zaczęło zalewać portal wypadkami, mordobiciami i pozbawioną sadyzmu głupotą, a nietypowe materiały bez mordobicia zaczęły być zwalczane. Dawniej "sadyzm" w tutejszym rozumieniu oznaczał dorabianie do szarej rzeczywistości metafor zagłuszających jej skrzek, a dziś według paru bezjądrowych, skretyniałych odpadów genetycznych, których mózgi wielkości ziarnka pieprzu, skupione w klubiku wzajemnej adoracji, pedalą się po kryjomu przy Tyskim, "sadyzm" to tępe i gromkie darcie ryja na widok motopizdeczki, co sobie ryj rozwali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów