kosioraldo napisał/a:
O czym Ty pierdolisz, Ty byłeś w dupie u murzyna a nie w szkopach, wszędzie gdzie widziałem ich w pracy sami biali ludzie o czym Ty pierdolisz Niemcy zginą bez bezrobotnych żyjących na socjalu 😂😂 kurwa takich bredni to ja kurwa e życiu nie czytalem
No tak, masz rację. Byłem w dupie tego czarnego co codziennie posuwa Twoją starą i Ciebie. Mówisz o nim "Tato! Tato! proszę przestań bo to boli"
I przez to jak Twój murzyn ojciec mocno rucha Cię w dupe napierdalają Cię kijem w dodatku to wypadło Ci z głowy że "Ausländer" oznacza "z zewnętrznego kraju" czyli Polacy (od 12 do 30% imigrantów, w zależności od kryteriów), Rosjanie (12 do 18%), Rumuni (9 do 11%, tacy z kraju Rumunia, nie mylić z cyganami), Włosi( 6 do 9%) a z ostatniej chwili Ukraińcy (5 %) to biali ludzie których tak samo dotyka ten slogan.
Oni w większości pracują ciężko fizycznie (i tych pewnie widziałeś w przerwach gwałtu analnego fundowaego Ci przez wspomnianego wyżej Twojego tatusia murzynka) a ich dzieci to Ci których niedługo Niemcy będą tytułowć " Panie kierowniku".
A z ponad 400 Turków z którymi miałem przyjemność (lub nieprzyjemność) współpracować to dwóch rzeczywiście jest na zasiłku, a dokładnie rencie bo jeden zwariował a drugiemu w pracy nogę i kciuk ucięło.
Gówno wiesz, łeb masz zasyfiony a dupe pełną ejakulatu Twojego czarnego starego.
Jak Cię ojciec z sex loszku w piwnicy wypuści to zdobądź troszkę wiedzy, użyj głowy nie tylko jako zbiornik na spust Twojego starego i poznaj troszkę świata, ale tak ze zrozumieniem rzeczywistości.
Hej, trzymaj Się ciepło i pozdrawiam