Abibabe napisał/a:
Jestem polką, według testu DNA opisujacego przynależność etniczną to pochodzę z Europy środkowo wschodniej mam sporą domieszke żydowską i cygańską (lubie dosadną nazwę. Rom, izraelita brzmi jakoś płytko).
Pisze Ci to w twarz :
Kacap z Ciebie, Twój dziadek służył w UPA a pradziadek obracał mongolskie męskie dupy na zsyłce. A tatuś Twój to pewnie był UBek choć patrząc po Twojej ogładzie zwykły szeregowy morderca z ZOMO.
PS. Przekaż tacie, bo nie chce mi się szukać go teraz w śmietniku pod blokiem gdzie leży zarzygany po libacji z miejscowymi menelami.
PPS(taki dowcip). A jak znajdę grób Twojego dziadka, to z moim sąsiadem trans Bohdanem złożymy żółto-niebieskie kwiatki z niemieckim słoneczkiem obok uschnięty
łodyg od Ciebie, bo dawno dziadka masz już w dupie i grobu jego nie odwiedzasz.
Boże czy Ty widzisz te coś zwane lumpem, cygańska krew to pewnie w dupie zmieścisz skrzynkę piwa a wujek z całą rodziną obracał się na taborecie 😂 Ty mam dywan bo wiem że lubicie z perskiego kota jak dla Ciebie to dwa szylingi
[ Dodano 2024-07-26, 22:17 ]
Abibabe napisał/a:
Jestem polką, według testu DNA opisujacego przynależność etniczną to pochodzę z Europy środkowo wschodniej mam sporą domieszke żydowską i cygańską (lubie dosadną nazwę. Rom, izraelita brzmi jakoś płytko).
Pisze Ci to w twarz :
Kacap z Ciebie, Twój dziadek służył w UPA a pradziadek obracał mongolskie męskie dupy na zsyłce. A tatuś Twój to pewnie był UBek choć patrząc po Twojej ogładzie zwykły szeregowy morderca z ZOMO.
PS. Przekaż tacie, bo nie chce mi się szukać go teraz w śmietniku pod blokiem gdzie leży zarzygany po libacji z miejscowymi menelami.
PPS(taki dowcip). A jak znajdę grób Twojego dziadka, to z moim sąsiadem trans Bohdanem złożymy żółto-niebieskie kwiatki z niemieckim słoneczkiem obok uschnięty
łodyg od Ciebie, bo dawno dziadka masz już w dupie i grobu jego nie odwiedzasz.
Podobno śmierdzisz tanim Armanim a spod skrzydła wieje Ci cebula bo wynosisz z biedronki, wróżysz z ręki? Może z chuja chcesz powróżyć może jak potrzesz to Ci Aladyn wyskoczy 😂😂
[ Dodano 2024-07-26, 22:18 ]
Według testu DNA jestem ameba bądź jednokomórkowcem, a może gilem z nosa nie mam pojęcia nie wnikam, pewnie też masz AIDS w gratisie
[ Dodano 2024-07-26, 22:21 ]
Hitler twoich potomków puścił z wiatrem, jak dobrze poszukasz to znajdziesz skwarka ze starego 😂 wrzuć go na patelnię może urośnie a jak nie to dorzuć smalcu i sobie najwyżej tym ostatnim zębem starego ugryziesz hahahaha ja pierdolę mistrzostwo 😂