Takie tam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
poligon6 napisał/a:
"Twoje i browarujących Twoje wpisy "kolegów") wrzuty na forach wiedz, że nie jesteś sam... A na pewno nie jesteś anonimowy..."
Grozisz mi czy, chcesz się na randkę umówic?
Kochany jesteś... Ale nie w moim typie...
"Kochany jesteś... Ale nie w moim typie... "
To proponuje Abraxusa, po wszystkim mozecie sobie pogawędzić. Sam tu przyznał że latajacy odbyt mu nie przeszkadza.
Ewentualnie loaloa, ale on leci na tych z ONR-u.
To proponuje Abraxusa, po wszystkim mozecie sobie pogawędzić. Sam tu przyznał że latajacy odbyt mu nie przeszkadza.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Może co najwyżej pomarzyć, bo oni lecą wyłącznie na członków własnej organizacji... oczywiście tej samej płci, bo to kryptopedały
Loaloa napisał/a:
Ciiiii... po co psujesz "misję" zjebanemu liskowi i jego kompanom? Niech się poczują potrzebni nowej pisiej polandii, która wstała z kolan i pręży muskuły.
Ale ja nie lubię PiSu... Pudło! Strzelaj dalej tęczowy misiu!
poligon6 napisał/a:
No to chyba Wam blisko do siebie...
Niestety nie zadaje sie z socjalistami czy to brunatnymi, czerwonymi czy rózowymi
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Niestety nie zadaje sie z socjalistami czy to brunatnymi, czerwonymi czy rózowymi
No to - wbrew pozorom - jesteśmy po tej samej stronie barykady. Ale przyjaciółmi nie zostaniemy
ludzie ze wszystkiego muszą kręcić dym. Religia, nie lubi się tych czy tamtych. Rasy, nie lubi się ludzi takiego koloru lub takiego. Poglądy polityczne, upodobania sexualne, ulubiona zupa no wszystko, ludzie sami się dzielą i walczą o pierdoły a ci na rządowych stołkach cieszą się bo dosiedzą przy korycie do emerytury i nikt ich nigdy z niczego nie rozliczy bo ludzie cały czas się tu między sobą tłuką. Wystarczą jakieś głupkowate prowokacje, żeby Sebixy zaraz się zaperzyły.
Oho, patola już się licytuje się na nazwy organizacji politycznych
Sadol nigdy nie zawodzi. Taki chujowy i nudny temat, a komentarza nadrabiają, tyle gówna, bólu i rzygowin naraz.
Przecież holokaust nie mógł wypalić bez pomocy ludzi na miejscu, czyli Polaków. Niemieckich żołnierzy w okupowanej Polsce było zaledwie kilka dziesiąt tysięcy. Nie bez powodu wszystkie obozy śmierci ulokowane były w Polsce.
Śmichy chichy, ale jak to prawda co Velture pisze, to laola pizdusiu masz przejebane, ja tam bym się nie śmiał, wystarczy jeszcze liścik do Mr. Ziobry i kurwa sprawa rozpatrzona w trybie pilnym, nawet turas ci nie pomoże co mu codziennie rowa liżesz na śniadanko. No chyba że jesteś niepełnoletni to mama ci net będzie musiała odłączyć, jednak po twoich wpisach widać że tak nie jest....Co zatem mnie bardzo cieszy....
Nawet Kurwa nie Wiesz jak Bardzooooooo....
Nawet Kurwa nie Wiesz jak Bardzooooooo....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów