Czuwaszja (odc. 6)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie no co ty, zobaczyłem ten filmik i po prostu pomyslałem że podzielę się nim z kolegami z sadistica ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hehe, zajarana dupka w 1:19 myśli, że to ją filmuje A tu chuj z kariery w telewizji
Na wykopie był minute po premierze, także wywiad Sadola w tyle
w 19.30 ładnie zaparkował na naczepie szacun że wyszedł (jak to kierowca)
W rosji byłem dziesiątki razy, w tych miejscach przez które jedzie też. Powiem tak, typ ma jaja, nie wszyscy Rosjanie są tak życzliwi, podejrzewam, że właśnie z niedowierzania że można coś takiego odpierdalać.
za każdym razem, jak oglądam odcinek, boje się, że go ktoś zaciuka. tzn wiem, że go nie zaciuka, bo kolo pewnie dawno temu wrócił do Polszy, ale jakoś tak jednak są emocje
Mega pozytywne filmiki i jedyny - jak to sie mówi, jutuber, którego oglądam.
Mega pozytywne filmiki i jedyny - jak to sie mówi, jutuber, którego oglądam.
Nieważne kto gdzie pierwszy to wrzucił żebracy piw , ogląda się z zapartym tchem, świetną zajawkę ma koleś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów