📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
moSZna się pośmiać. Piwko.
Być może wiele dobrych i ciepłych słów można by powiedzieć o tych jegomościach niestety jakoś żadne nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.
Jestem na 99% pewna, że pan bez okularów jest polskiego pochodzenia
Kurwa zakochane w sobie, metropedalskie, narycstyczne, hipsterowe, niesmieszne pajace.
Oglądałem to kiedyś na jutubie ale nie wpadłem na pomysł by takim gównem sadola zaśmiecać...
eMCeONe napisał/a:
Oglądałem to kiedyś na jutubie ale nie wpadłem na pomysł by takim gównem sadola zaśmiecać...
polecam przyczynić się w takim razie do rozwoju portalu i wrzucić coś wartościowego
Pedałki bo co? bo są uśmiechnięci? pewnie naruchali więcej lasek niż wy przez całe swoje smutne polskie życie.
@benykuleczka
Nie możliwe. To pedał więc na pewno z Polską nie ma to nic wspólnego.
Nie możliwe. To pedał więc na pewno z Polską nie ma to nic wspólnego.
ten rap "stół z powymyminymi nogami" zniszczył system xD Poza tym ci goście są normalni tylko wasza polaczkowatość nie pozwala wam zrozumieć, że ludzie w innych krajach mają inną mentalność, a uśmiechanie się do obcej osoby na ulicy jest czymś całkowicie normalnym. Swoją drogą Australijczycy to jedni z najnormalniejszych ludzi na świecie i w przeciwieństwie do innych białych to oni doskonale wiedzą co to prawdziwe równouprawnienie (gdzie nie ma my mniejszość chcemy więcej praw od waszej większości). Tam albo szanujesz ich i przestrzegasz prawa albo wypierdalasz do swojej murzyńskiej chatki z gówna gdzie możesz allachować do woli
@up przyznałbym Ci rację gdybyś nie wyjechał z "polaczkowatość". Co do tolerancji nie zapominaj o aborygenach którzy żyją tam w większości na socjalu w patologii poziom ciężki wiecznie najebani.
Fajne filmiki, ja się pośmiałem. Masz piwo ode mnie (i tak piję teraz łiszki to mi nie potrzebne)
Fajne filmiki, ja się pośmiałem. Masz piwo ode mnie (i tak piję teraz łiszki to mi nie potrzebne)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów