📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jakaś paczka specjalna do Dubaju?
Marzę o serii "FAKE BUS"!
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
I jeszcze raz bym wydupczył tą z numerem jeden jakby mi jeszcze trochę sił zostało
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
robię się na trans i zaczynam grac w krykieta żeby wchodzić do ich ubikacji.
Ale suczyska...
Nic ich Smoleńsk nie nauczył. Nie powinno tyle pięknych kobiet jeździć jednym autobusem.
Tiaaaa, a co druga, ma chuja między nogami
up
chciałbyś, prawda?!
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
chciałbyś, prawda?!
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Pierwszy raz naszła mnie taka myśl, że mógłbym jeździć po świecie i kibicować jednej jedynej drużynie.
Muszę wygooglać co to jest krykiet.
Muszę wygooglać co to jest krykiet.
nie przesadzajcie, wyjdźcie na miasto.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów