📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
A jebaniutki przewidział, że wypadnie z klapek.
Jeszcze nigdy nie spotkałem kotajca, który okazałby się jakąś mendą. Jak sa gośćmi w jakimś kraju to jak widać nawet wpierdol spuszczają z kulturą.
Nie miał wygórowanego przeciwnika, ale jakoś sobie poradził. Swoją drogą ciekawe o co poszło
Umiem_modować napisał/a:
Jeszcze nigdy nie spotkałem kotajca, który okazałby się jakąś mendą. Jak sa gośćmi w jakimś kraju to jak widać nawet wpierdol spuszczają z kulturą.
A Ci co dźgają swoje kobiety?
Pewnie jeszcze zostaną kumplami, mój kuzyn kiedyś miał różnice zdań z innym gościem w klubie a że byli wypici to wyszli na zewnątrz a że kuzyn jest lewo nożny i praworęczny to po drugim plaskaczu na twarz z lewej nogi koleś był tak zdziwiony że leżąc na ziemi stwierdził „ty mi z lewej nogi zajebałeś...nie no musimy się razem napić” i do tej pory się znają.
W wersji dłuższej filmiku pan w klatkach jest agresorem, a drugi jegomość długo unika walki
Umiem_modować napisał/a:
To chyba nie wiesz jak się zachowują w krajach które przejmują. Zaobserwuj też jak zachowują się u siebie. To że w kraju białych muszą być na razie grzeczni to nic nie znaczy. A muzułmanin, który ma kebaba np. w Kielcach, nie musi być dla białych milutki? Ba, teraz to jeszcze go zjebane prawo chroni, bardziej niż Polaków. Ale 20lat temu? W pas się klaniał nawet kibolom, od których nie raz po łbie dostawał. A jak jest ich już 20% zaczynają gwałcić kobiety i dzieci, odcinać głowy, mordować ludzi w zamachach. Nie myśl sobie że pozostali azjaci są inni, niż ci z bliskiego wschodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów