📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nocny kulig
- teraz popularne
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ParanoiA, było wrzucic całe, z Corsą dla porównania
to zobacz sobie film crash tam ludzie robią specjalnie wypadki ledwo wychodzą z aut i pierdolą się na trawce zaraz obok
co do filmiku to strefa zgniotu kończy się na kolanach
co do filmiku to strefa zgniotu kończy się na kolanach
hmm muszę kupić do firmy taki transporter jak te ten czerwony. Towar na pace ocaleje a pozbędę się leniwych pracowników.
@skoczek69
czy moze mi ktos wyjasnic po jaki huj te slupki wysuwaja sie spod jezdni /1 filmik/ ? jaki jest cel istnienia takiego urzadzenia
+ ciekaw jestem jaka strefe zgniotu ma to porsche
czy moze mi ktos wyjasnic po jaki huj te slupki wysuwaja sie spod jezdni /1 filmik/ ? jaki jest cel istnienia takiego urzadzenia
+ ciekaw jestem jaka strefe zgniotu ma to porsche
@xopher
Takie słupy etc. są używane przed np. ambasadami państw, granicami.. aby nie dokonano zamachu samochodem-pułapką.. może prościej, żeby nie jebło
Takie słupy etc. są używane przed np. ambasadami państw, granicami.. aby nie dokonano zamachu samochodem-pułapką.. może prościej, żeby nie jebło
@Czekoo: Niezła bajka, prawie się udało.
Tego typu słupki (chowające się całkowicie w ziemi) są stosowane np na strefach wyłączonych z ruchu, z których korzystać mogą tylko auta z zezwoleniem i tym samym posiadające, w zależności od zastosowanej technologii, pilota lub odpowiedni moduł komunikujący się z układem sterującym tego właśnie "słupka". W Anglii można spotkać takie słupki np na wjazdach na parkingi strzeżone, albo na pasach dla autobusów (wspaniała rzecz, kiedy taki buc, który na drodze myśli głównie o końcówce swojego wacka jest wystrzeliwany w kosmos).
Tego typu słupki (chowające się całkowicie w ziemi) są stosowane np na strefach wyłączonych z ruchu, z których korzystać mogą tylko auta z zezwoleniem i tym samym posiadające, w zależności od zastosowanej technologii, pilota lub odpowiedni moduł komunikujący się z układem sterującym tego właśnie "słupka". W Anglii można spotkać takie słupki np na wjazdach na parkingi strzeżone, albo na pasach dla autobusów (wspaniała rzecz, kiedy taki buc, który na drodze myśli głównie o końcówce swojego wacka jest wystrzeliwany w kosmos).
@Mephic
teraz to ty się nie popisałeś bo akurat czekoo miał racje. na filmiku specjalne słupki: 45 cm średnicy i są dodatkowo wzmacniane stosowane przy drogach wjazdowych do rządowych budynków Swój wielki sukces odniosły w Afganistanie i Iraku. A ty mówisz o najzwyklejszych parkingowych popierdólkach które się łamią od uderzenia auta osobowego
teraz to ty się nie popisałeś bo akurat czekoo miał racje. na filmiku specjalne słupki: 45 cm średnicy i są dodatkowo wzmacniane stosowane przy drogach wjazdowych do rządowych budynków Swój wielki sukces odniosły w Afganistanie i Iraku. A ty mówisz o najzwyklejszych parkingowych popierdólkach które się łamią od uderzenia auta osobowego
Te chinczyki typu Chery to polowa samochodow na ukrainie.. az dziw ze oni tym jezdza bo nawet zarysowanie o slupek konczy sie kasacja..
jak na smarta to nie taka zła strefa zgniotu, w środku nogi połamane, ale może górna część ciała jakoś by się ostała
@wexors teraz to ty się nie popisałeś bo są nawet filmiki jak te popierdółki od bus-pasów podrzucają w górę dostawczaki itp. te w Afganistanie są pewnie jeszcze wytrzymalsze, ale z Londynu wystarczą, Tobie pewnie w głowie te słupki na klucz z naszych rodzimych parkingów z kostki brukowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów