📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
nie wiem jak to zrobiłeś ale już na początku filmu wiedziałem jak się to skończy.. tak że ten tego.. fail...
Taki jakiś niedosyt mam po obejrzeniu tego filmiku.
Na moje oko to fajny samochodzik RC , odpowiednie ujęcie- zdradza to trawa. Ale efekt fajny.
latarnik napisał/a:
Na moje oko to fajny samochodzik RC , odpowiednie ujęcie- zdradza to trawa. Ale efekt fajny.
pamiętam ten filmik z samochodzikiem RC, ale tutaj na moje oko siedzi koleś w środku.
Litwin88 napisał/a:
Wpłynął na suchego przestwór oceanu- wóz nurza się w zieloność ¯\_(ツ)_/¯
Skąd Litwini wracają?
Ale debil... Już w instrukcji niemieckiego Tygrysa była wzmianka o zbadaniu niepewnego terenu przed wjazdem kilkudziesięciotonowym czołgiem.
saves napisał/a:
Ale debil... Już w instrukcji niemieckiego Tygrysa była wzmianka o zbadaniu niepewnego terenu przed wjazdem kilkudziesięciotonowym czołgiem.
Wziąć typa na plecy i skakać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów