18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Autentyk w pubie
Wasilij_S • 2013-05-22, 14:16
Sesja trwa, to i jakieś zerówki już są. Poszedłem z kolegą na przedtermin i zdaliśmy i stwierdziliśmy, że trzeba to oblać. Mieliśmy iść na piwo do jakiegoś pub’u na rynku, ale kolega jeszcze wcześniej był u znajomych na wódce. W sumie to przyszedł w stanie wskazującym na niezdolność do niektórych czynności życiowych i do tego cały był wypryskany jakimiś perfumami. Prawdopodobnie był to jakiś zakład. Nie chciał do końca powiedzieć co się stało, ale to było chyba coś z serii „ nie masz jaj żeby to zrobić”. Mimo większego wstawienia i tak chciał się napić. Poszedł do baru i zamówił. Przy barze siedziały 3 dziewczyny. 2 całkiem ruchable, ale ta ostatnia to była tak zajebiście gruba, że nawet Bill Gates nie wypłaciłby się za odsysanie tłuszczu. Kiedy tylko podszedł do baru i dziewczyny wyczuły zapach perfum, to ta gruba powiedziała, kierując swój wzrok na kolegę „Co tak śmierdzi”. Jemu trochę zajęło przeanalizowanie sytuacji i kiedy już ją zmierzył wzrokiem to odpowiedział :”Wiesz co tak pachnie? To strach, bo boję się, że mnie wpierdolisz w całości”. Wziął piwa i odszedł od baru. Miny tej grubej nigdy nie zapomnę

Jeżeli nie ja, to kto?
Zgłoś
S................i 2013-05-22, 14:19 2
Jakby jej powiedział "spierdalaj gruba" to by było śmieszne, a tak to jakieś 3-
Zgłoś
R................t 2013-05-22, 14:25 15
dobrze powiedział. opowiem sytiację analogiczną ale lekko "w 2 stronę"

Moja puszysta koleżanka, dosć ekstrawagancka (czerwona ostra szmina, odważny ciuch itp) powiem tak - modny waleń, siedzi w gwarku i popija piwko gawędząć z barmanem. Dosiada się 2 łebków z 1go roku i robią jakies podśmiechujki z niej, Iwona lekceważąc podśmiechujki przeciąga się i mówi zerkając z ukosa na leszczy "ależ bym chciała zeby ktoś mnie porządnie wyjebał - tak po same migdałki"

Chłopcy uciekli z piwkami w najciemniejszy kąt.
Zgłoś
lindorn 2013-05-22, 16:15 3
@up nie rozumiem :/
Zgłoś
gonzo1902 2013-05-22, 16:17 131
puszyste to są kurwa koty, baby są grube otyłe albo spasione.
Zgłoś
ostrycham 2013-05-22, 16:17 1
gruba zdesperowana co tu rozumiec
Zgłoś
jelito_cienkie 2013-05-22, 16:24 1
Fajny kolega, piwko dla niego

Wódki i pacierza nie odmawiam.
Zgłoś
fruityguy 2013-05-22, 16:32
Co wy ku*wa macie z tymi migdałkami, które są od ust kilka centymetrów? Może dla niewtajemniczonych informatyków, którzy myślą, że to słowo oznacza jakąś strukturę w żołądku albo dwunastnicy, zrobi to wrażenie, ale za przeproszeniem ch*j mnie strzela jak słyszę to nietrafione porównanie...
Zgłoś
Lemon19 2013-05-22, 16:36 16
@up
Ale od jakby iść od dupy strony to już nie jest takie kilka centymetrów

facebook.com/orzelczyreszkakraj
Zgłoś
butcher25 2013-05-22, 16:38 3
No właśnie glupku. Raczej w ym powiedzeniu chodzi o "zaatakowanie" migdałków z drugiej strony. I co teraz rzekomo wtejmniczony informatyku?
Zgłoś
fruityguy 2013-05-22, 16:53 1
To,że chyba nikt oprócz Ciebie nie preferuje takich backdoorów...
Zgłoś
Kaprys 2013-05-22, 18:44 5
Co wy wiecie o puszystych. Ruchajcie dalej (NA PAMIĘCIÓWKĘ!) szkielet kobiety z pracowni biologicznej. Puszyste, tak jak i normalne, i blondymy anoreksy, trafiają się tępe dzidy, spasione lochy, ale nie w takim odsetku jak w innym 'tonażu'. Wszystkie moje 'tłustsze' koleżanki zdają sobie sprawę, że że dla takich debili jak wy, są nieatrakcyjne, jak... Hmm, powiedzmy Porsche umazane w gównie, że nie widać, że to Porsche. Wy widzicie tylko gówno. Więc zwyczajnie z debilami się nie zadają, dzięki czemu mają wyższy iloraz inteligencji, oraz ogładę i po prostu "czasami często" zajebisty charakter. Tak, miałem naście lat, też byłem takim debilem. Jednakże konfrontacja z wieloma przedstawicielkami innej płci wyprostowała mój pogląd. Wyrosłem z tego. Oczywiście, monstrualne dupy po prostu się zapuściły z głupoty, i tych nie bronię. Ale kobiety z odrobiną ciała? Jak najbardziej. Jesteś drwalem, rżnij deskę. Chcesz dziewicę? Rżnij deskę bez sęków Przewijać w dół, albo hejtować, leję na to świeżym mokrym i ciepłym moczem.
Zgłoś
jelito_cienkie 2013-05-22, 19:14 3
Kaprys napisał/a:

Co wy wiecie o puszystych. Ruchajcie dalej (NA PAMIĘCIÓWKĘ!) szkielet kobiety z pracowni biologicznej.

Pierdolisz, ja tam rucham wszystko co sie (nie) rusza.

Wódki i pacierza nie odmawiam.
Zgłoś
K................k 2013-05-22, 20:38 1
Gdzie Ty człowieku studiujesz, że w maju już masz sesję?
Zgłoś
fruityguy 2013-05-22, 21:59
Sesja w czerwcu, ale miał pewnie na myśli zapierdol z innymi zaliczeniami, jak to na bardziej ambitnych kierunkach bywa...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów