Sesja trwa, to i jakieś zerówki już są. Poszedłem z kolegą na przedtermin i zdaliśmy i stwierdziliśmy, że trzeba to oblać. Mieliśmy iść na piwo do jakiegoś pub’u na rynku, ale kolega jeszcze wcześniej był u znajomych na wódce. W sumie to przyszedł w stanie wskazującym na niezdolność do niektórych czynności życiowych i do tego cały był wypryskany jakimiś perfumami. Prawdopodobnie był to jakiś zakład. Nie chciał do końca powiedzieć co się stało, ale to było chyba coś z serii „ nie masz jaj żeby to zrobić”. Mimo większego wstawienia i tak chciał się napić. Poszedł do baru i zamówił. Przy barze siedziały 3 dziewczyny. 2 całkiem ruchable, ale ta ostatnia to była tak zajebiście gruba, że nawet Bill Gates nie wypłaciłby się za odsysanie tłuszczu. Kiedy tylko podszedł do baru i dziewczyny wyczuły zapach perfum, to ta gruba powiedziała, kierując swój wzrok na kolegę „Co tak śmierdzi”. Jemu trochę zajęło przeanalizowanie sytuacji i kiedy już ją zmierzył wzrokiem to odpowiedział :”Wiesz co tak pachnie? To strach, bo boję się, że mnie wpierdolisz w całości”. Wziął piwa i odszedł od baru. Miny tej grubej nigdy nie zapomnę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby jej powiedział "spierdalaj gruba" to by było śmieszne, a tak to jakieś 3-
dobrze powiedział. opowiem sytiację analogiczną ale lekko "w 2 stronę"
Moja puszysta koleżanka, dosć ekstrawagancka (czerwona ostra szmina, odważny ciuch itp) powiem tak - modny waleń, siedzi w gwarku i popija piwko gawędząć z barmanem. Dosiada się 2 łebków z 1go roku i robią jakies podśmiechujki z niej, Iwona lekceważąc podśmiechujki przeciąga się i mówi zerkając z ukosa na leszczy "ależ bym chciała zeby ktoś mnie porządnie wyjebał - tak po same migdałki"
Chłopcy uciekli z piwkami w najciemniejszy kąt.
Moja puszysta koleżanka, dosć ekstrawagancka (czerwona ostra szmina, odważny ciuch itp) powiem tak - modny waleń, siedzi w gwarku i popija piwko gawędząć z barmanem. Dosiada się 2 łebków z 1go roku i robią jakies podśmiechujki z niej, Iwona lekceważąc podśmiechujki przeciąga się i mówi zerkając z ukosa na leszczy "ależ bym chciała zeby ktoś mnie porządnie wyjebał - tak po same migdałki"
Chłopcy uciekli z piwkami w najciemniejszy kąt.
Fajny kolega, piwko dla niego
Co wy ku*wa macie z tymi migdałkami, które są od ust kilka centymetrów? Może dla niewtajemniczonych informatyków, którzy myślą, że to słowo oznacza jakąś strukturę w żołądku albo dwunastnicy, zrobi to wrażenie, ale za przeproszeniem ch*j mnie strzela jak słyszę to nietrafione porównanie...
@up
Ale od jakby iść od dupy strony to już nie jest takie kilka centymetrów
Ale od jakby iść od dupy strony to już nie jest takie kilka centymetrów
No właśnie glupku. Raczej w ym powiedzeniu chodzi o "zaatakowanie" migdałków z drugiej strony. I co teraz rzekomo wtejmniczony informatyku?
To,że chyba nikt oprócz Ciebie nie preferuje takich backdoorów...
Co wy wiecie o puszystych. Ruchajcie dalej (NA PAMIĘCIÓWKĘ!) szkielet kobiety z pracowni biologicznej. Puszyste, tak jak i normalne, i blondymy anoreksy, trafiają się tępe dzidy, spasione lochy, ale nie w takim odsetku jak w innym 'tonażu'. Wszystkie moje 'tłustsze' koleżanki zdają sobie sprawę, że że dla takich debili jak wy, są nieatrakcyjne, jak... Hmm, powiedzmy Porsche umazane w gównie, że nie widać, że to Porsche. Wy widzicie tylko gówno. Więc zwyczajnie z debilami się nie zadają, dzięki czemu mają wyższy iloraz inteligencji, oraz ogładę i po prostu "czasami często" zajebisty charakter. Tak, miałem naście lat, też byłem takim debilem. Jednakże konfrontacja z wieloma przedstawicielkami innej płci wyprostowała mój pogląd. Wyrosłem z tego. Oczywiście, monstrualne dupy po prostu się zapuściły z głupoty, i tych nie bronię. Ale kobiety z odrobiną ciała? Jak najbardziej. Jesteś drwalem, rżnij deskę. Chcesz dziewicę? Rżnij deskę bez sęków Przewijać w dół, albo hejtować, leję na to świeżym mokrym i ciepłym moczem.
Kaprys napisał/a:
Co wy wiecie o puszystych. Ruchajcie dalej (NA PAMIĘCIÓWKĘ!) szkielet kobiety z pracowni biologicznej.
Pierdolisz, ja tam rucham wszystko co sie (nie) rusza.
Gdzie Ty człowieku studiujesz, że w maju już masz sesję?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów