Suzuki Samurai
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@frynas - na bank się wlała. Widocznie ma na tyle jebitny silnik, że chodzi nawet zalany.
kup i zatankuj to hamerykańskie bydle,samuraj najlepszy i najtańszy jak ktoś chce w offroad chce się pobawić
@all-up
macie problemy, kupcie sobie 126p, wyprowadźcie wlot powietrza 1m ponad dach i macie terenówkę... jak przykleicie sobie młotek na masce będziecie mogli go nazywać Polish-Hummer
macie problemy, kupcie sobie 126p, wyprowadźcie wlot powietrza 1m ponad dach i macie terenówkę... jak przykleicie sobie młotek na masce będziecie mogli go nazywać Polish-Hummer
Samurai jest dla leszczy, już lepszy Cherokee.
@ Diesel9.1
Hummer, a hammer to dwa różne słowa, ty młotku.
@ gangreel
Wracaj do napalania się na samochody bez charakteru dla kobiet. Motoryzację dla prawdziwych mężczyzn, zostaw właśnie nam. Facetom.
Czyli żegnamy w topicu.
@ Diesel9.1
@ gangreel
Wracaj do napalania się na samochody bez charakteru dla kobiet. Motoryzację dla prawdziwych mężczyzn, zostaw właśnie nam. Facetom.
Czyli żegnamy w topicu.
@S.H.I.T czy jaki masz tam nick, proszę cię nie spinaj się tak, to, że mam własne zdanie nie znaczy żemasz racje.
zreszta sam masz w opisie "Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!" to gratuluje samooceny
zreszta sam masz w opisie "Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!" to gratuluje samooceny
ja pojedziesz autem z zapłonem iskrowym pod wodą to masz u mnie flaszkę
ja pojedziesz autem z zapłonem iskrowym pod wodą to masz u mnie flaszkę
S.W.A.T napisał/a:
Samurai jest dla leszczy, już lepszy Cherokee.
@ Diesel9.1
@ gangreel
Czyli żegnamy w topicu.
Dzięki bez Ciebie żyłbym w nieświadomości!!!
gangreel napisał/a:
@Drogi Panie S.W.A.T (Sprostowałem Ci początek. Miałeś tam okropną literówkę.) proszę cię nie spinaj się tak, to, że mam własne zdanie nie znaczy żemasz racje.
Co do opisu, Sherloku... No cóż. Gratuluje błyskotliwości, bo ktoś taki jak ty, musi myśleć błyskotliwie i nieszablonowo, żeby się nie domyśleć że ten opis jest o ludziach twojego pokroju.
Co do twojego zdania, mam je głęboko w poważaniu, tylko po jakiego chuja (czy jak niektórzy piszą "huja") próbujesz swoje zdanie, narzucać innym?
Sprawia Ci to przyjemności i satysfakcję? To się wyżyj na młodszym rodzeństwie (o ile takowe posiadasz), lub znajdź jakieś forum, gdzie ludzie będą zgadzać się z twoim zdaniem.
Lepiej! Załóż własne, a porządnym (wierzycie że jest tu ktoś porządny? ;]) userom sadistica daj święty spokój.
I trudno się ze mną nie zgodzić, że Hummer H1 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych samochodów na świecie.
Mam nadzieję że zrozumiałeś, o co mi chodzi.
Życzę miłego dnia.
Diesel9.1 napisał/a:
Dzięki bez Ciebie żyłbym w nieświadomości!!!
Nie ma sprawy.
Jakbyś się chciał jeszcze kiedyś dokształcić, pisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów