Czy ten bajer będzie przydatny ??? Na pierwsze wrażenie WOW co za fajny bajer , ale po chwili przychodzi myśl jak to auto zachowa się w przypadku pojawienia się innych aut czy też ludzi ? I została jeszcze jedna rzecz do rozwiązania ... Co z kopertami i miejscami dla inwalidów ? Jeśli to będzie tak dopracowane że wszystkie te rzeczy pogodzi to bajer na prawdę dobry !!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czy ten bajer będzie przydatny ??? Na pierwsze wrażenie WOW co za fajny bajer , ale po chwili przychodzi myśl jak to auto zachowa się w przypadku pojawienia się innych aut czy też ludzi ? I została jeszcze jedna rzecz do rozwiązania ... Co z kopertami i miejscami dla inwalidów ? Jeśli to będzie tak dopracowane że wszystkie te rzeczy pogodzi to bajer na prawdę dobry !!!
Ta... ja bym poszedł w nieco inny tok myślenia. Wszystkie systemy elektroniczne można kontrolować. Może to kontrolować właściciel lub np złodziej-haker, który włamie się do takiego autopilota i już ma fajne auto.
było głośno jakiś czas temu, że auto samo przejechało hameryke jedyna stłuczka to było nie wyhamowanie przez pojazd jadący za nim, więc to mnie nie dziwi. Druga sprawa to jeżeli ktoś ma stałe miejsce parkowania można stworzyć program, który raz przejechaną trasę zapamięta i będzie tak parkował jak mu ktoś pokaże.
You're Never Fully Dressed Without a Smile
w Iraku, Afganistanie i innych badziewiach byłby to najlepiej sprzedający się produkt na całe stulecia
Dla ludzi ktorzy nie potrafia korzystac z samochodu
świat idzie do przodu a większość ciemnogrodu i tak potrafi tylko marudzić...
W Polsce by się nie sprawdziło... System by się wysypał widząc auto zaparkowane na 3-4 ech miejscach, pod kątem, o którym nie wiedzą nawet najznamienitsi matematycy.
yyy chyba nie przypadkowo wybrali kobiete jako modela. W koncu glowny target
Rumuny jedne, autem do chaty po pijaku będzie można wrócić a wy mi tu narzekacie.
Głupota, debilizm i brak zdrowego myślenia. Kurwa jeszcze trochę to ludzie będą warzywami którym wszystko będzie podane pod sam ryj i jeszcze będą mieli automatycznie podtartą dupę (w Japonii już są takie "cuda"). Już kurwa teraz ludzie nie myślą i kurwa wiele rzeczy nie są w stanie zrobić (choćby jebanej opony zmienić) a co to będzie jak wszystko zostanie zautomatyzowane? Zresztą @tymgoniepokonamy ma rację, ja pierdolę kto kurwa montuje coś takiego do A7 gdzie jazda to czysta przyjemność?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów