Nie napiszę ,,kobieta za kierownicą" bo wiele kobiet jeździ lepiej od facetów. Napiszę po prostu: idiotka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nie napiszę ,,kobieta za kierownicą" bo wiele kobiet jeździ lepiej od facetów. Napiszę po prostu: idiotka.
Jak napisać że jest się simpem nie pisząc że jest się simpem.
WIELE kobiet jeździ lepiej od facetów. XDDDDDDDDD
Jesse.Pinkman napisał/a:
Całe szczęście, że nie zgłaszają udziału w rajdach czy F1, bo byłoby pozamiatane!
Jesse.Pinkman napisał/a:
wyjątek potwierdza regułę...
jjzz26 napisał/a:
ale tylko przy założeniu że pisze to facet a jeśli pisze to kobieta podszywająca się pod faceta?
sadoman napisał/a:
ale tylko przy założeniu że pisze to facet a jeśli pisze to kobieta podszywająca się pod faceta?
Jak dla mnie to pedał
Wiele kobiet jeździ lepiej od facetów? Z choinki się urwałeś? Jeżeli już to jakieś pojedyńcze jednostki w skali ogółu.
jjzz26 napisał/a:
No toż... Rachunek prawdopodobieństwa i podstawy statystyki powinny być uczone w szkole.
Przeciętna kobieta prowadzi gorzej od przeciętnego faceta, tak. Jeśli weźmiesz losową babę A i losowego faceta B, prawdopodobieństwo że A prowadzi gorzej niż B jest > 50%. Ale zdecydowanie nie 100%.
Ja swoje umiejętności znam, i właśnie dlatego za kółko nie siadam. Zaś cechą facetów jest to że wszyscy uważają się za miszczów kierownicy, i prowadzą nawet jeśli prowadzić nie umieją.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Chyba kurwa od Ciebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów