Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie napiszę ,,kobieta za kierownicą" bo wiele kobiet jeździ lepiej od facetów. Napiszę po prostu: idiotka.
Jak napisać że jest się simpem nie pisząc że jest się simpem.
WIELE kobiet jeździ lepiej od facetów. XDDDDDDDDD
Nie napiszę ,,kobieta za kierownicą" bo wiele kobiet jeździ lepiej od facetów. Napiszę po prostu: idiotka.
Całe szczęście, że nie zgłaszają udziału w rajdach czy F1, bo byłoby pozamiatane!
wyjątek potwierdza regułę...
ale tylko przy założeniu że pisze to facet a jeśli pisze to kobieta podszywająca się pod faceta?
ale tylko przy założeniu że pisze to facet a jeśli pisze to kobieta podszywająca się pod faceta?
Jak dla mnie to pedał
No toż... Rachunek prawdopodobieństwa i podstawy statystyki powinny być uczone w szkole.
Przeciętna kobieta prowadzi gorzej od przeciętnego faceta, tak. Jeśli weźmiesz losową babę A i losowego faceta B, prawdopodobieństwo że A prowadzi gorzej niż B jest > 50%. Ale zdecydowanie nie 100%.
Ja swoje umiejętności znam, i właśnie dlatego za kółko nie siadam. Zaś cechą facetów jest to że wszyscy uważają się za miszczów kierownicy, i prowadzą nawet jeśli prowadzić nie umieją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów