📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze, powinny być jeszcze doły z kolcami, a jak wysiądziesz z samochodu na poboczu by zmienić koło, napadają cię policjanci i z powodu nieprawidłowego postoju czy czegoś tam, zabierają prawko i samochód na poczet kary, a samemu idzie się siedzieć 30 lat - do więzienia-obozu pracy w jakiejś kopalni czy kamieniołomie i spłacać dług publiczno-polityczny. Zachciało wam się kurwa cudów cudownych partii politycznych, które obiecywały wam, że wyżebrzą wam dotacje i wybłagają budowę obiektów. Macie autostrady fuszerki najdroższe, bo cudowne partie w cudowny sposób rozpuszczają ukradzione pieniądze. Macie kurwa swoje cuda na kiju. Jedna osoba wam mówiła - UE nic nie daje za darmo, w ogóle nic nie daje, tylko zbiera. Zabiera firmy, zabiera młodych zdolnych ludzi, zabiera surowce, zabiera suwerenność, a w zamian daje iluzoryczne pieniądze, za których zdobycie trzeba się zadłużać po uszy w ichnich bankach, spłacamy 3*więcej niż niby dostaliśmy na kurwa gówna, których nie potrzebujemy typu centrum kongresowe czy park leśny - jakieś ławki dla meneli, finansowany przez UE za 10 mln zł. I tak macie cuda, teraz PiS cuda - UE da na rolników, cuda, miliardy, będzie jak za gierka, sypiące się złoto z nieba.
Jam mawia JKM są dwa wyjścia z obecnego kryzysu i marazmu. Jedno cudowne, a drugie normalne. Cudowne jest takie, że politycy przestaną kraść, a ludzie zaczną głosować na programy gospodarcze w oparciu o rzetelną obiektywną wiedzą. Drugie, zwyczajne, to takie w którym Bóg zejdzie na ziemię i zbawi Polskę. Ja już w cuda nie wierzę.
Jam mawia JKM są dwa wyjścia z obecnego kryzysu i marazmu. Jedno cudowne, a drugie normalne. Cudowne jest takie, że politycy przestaną kraść, a ludzie zaczną głosować na programy gospodarcze w oparciu o rzetelną obiektywną wiedzą. Drugie, zwyczajne, to takie w którym Bóg zejdzie na ziemię i zbawi Polskę. Ja już w cuda nie wierzę.
Filmikiem podniecają się Ci co chyba nie jeżdżą po Niemczech czy Austrii i wierzą w jakieś mityczne super autostrady. Są takie jak wszędzie. Jedne odcinki lepsze inne gorsze, średnio tak jak u nas. Na wiosnę też są dziury na drogach miejskich jak u nas.
Karmiony lata tymi mitem dobrze pamiętam pierwszą jazdę do Niemiec.... i czekałem kiedy się w końcu zaczną te autostrady... ok.... ciągle takie sobie, co chwilę ograniczenia do 80km/h... tłumaczyłem sobie: OK, to dopiero wschodnie Niemcy, jak dojadę to zachodnich to dopiero zobaczę... ani się nie obejrzałem i byłem już części zachodnie i nic... dalej normalne drogi, dużo remontów (i ograniczenie do 80km/h i prawie wszędzie policja z fotoradarem) itd.
Ogólnie - jak ktoś za bardzo wierzy w te mity - to się tylko rozczaruje.
Karmiony lata tymi mitem dobrze pamiętam pierwszą jazdę do Niemiec.... i czekałem kiedy się w końcu zaczną te autostrady... ok.... ciągle takie sobie, co chwilę ograniczenia do 80km/h... tłumaczyłem sobie: OK, to dopiero wschodnie Niemcy, jak dojadę to zachodnich to dopiero zobaczę... ani się nie obejrzałem i byłem już części zachodnie i nic... dalej normalne drogi, dużo remontów (i ograniczenie do 80km/h i prawie wszędzie policja z fotoradarem) itd.
Ogólnie - jak ktoś za bardzo wierzy w te mity - to się tylko rozczaruje.
lukrecjo napisał/a:
Nie znalazłem po Tagach ani po tytule
No jak wpisujesz w tagi "jebać żydów" to ja się nie dziwię, że szukając autostrady nic nie znajdujesz...
Kurwa on walcem jedzie?
To wszystko po to żeby kierowca nie zasnął podczas jazdy.
Nic nowego, czy też zaskakującego ten film nie przedstawia.
juz dawno naprawili nawierzchnie a filmik stary jak wungiel na ślunsku....
jechałem do Polski z Belgii przewoźnikiem z Opola, jechał właśnie tą drogą samochodem Renault Trafic. skurwysyn tak się spieszył, że 140 km/h zapierdalał tą drogą. kto nią jechał to wie jak to mniej więcej wyglądało z perspektywy pasażerów siedzących na tylnych siedzeniach, jak ja. jaja mnie bolały od podskakiwania. jak chujowi powiedziałem żeby zwolnił bo nie jedzie z kartoflami to w ogóle jakby nie słyszał.
Pohitlerowska droga, , ściągasz auto z Holandii ,bądź z Niemiec? Przetestujesz auto za darmo po drodze!
Super rozwiązanie, jedziesz śpiący do Polski a tu nagle nasza wspaniała droga budzi cię i zmusza do podziwiania pięknych krajobrazów.
80 km trzepania zawieszenia, tylko się za chuja złapać...
od razy dostajesz kopa w mordę, żebyś nie zapomniał, że już jesteś w Polsce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów