18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
lith 2015-06-07, 18:43
Fajnie, że tak liżecie dupska niemcom, ale jak jedzie się na wysokości Szczecina przez Kołbaskowo to jest dokładnie odwrotnie (albo przynajmniej rok temu było)
Zgłoś
8michal7 2015-06-07, 19:25
Policeman napisał/a:

Jam mawia JKM są dwa wyjścia z obecnego kryzysu i marazmu. Jedno cudowne, a drugie normalne. Cudowne jest takie, że politycy przestaną kraść, a ludzie zaczną głosować na programy gospodarcze w oparciu o rzetelną obiektywną wiedzą. Drugie, zwyczajne, to takie w którym Bóg zejdzie na ziemię i zbawi Polskę. Ja już w cuda nie wierzę.

No i co kurwa? Ja głosowałem, moja dziewczyna, Rodzice. Na sadolu wszyscy pisali, że Korwin. I co ? I huj 4 % pierdolicie w tych internetach a głosujecie albo na korzenie niemieckie, albo tych co dzieci jebią i Wam każą w niedzielę.
Zgłoś
HiSpect 2015-06-08, 6:01 1
kuce kurwina atakujo
Zgłoś
strongborys 2015-06-08, 11:01
W Czechach autostrady są układane z płyt, większość drogi do Pragi przez Ostrave a potem Brno to jakaś masakra była. Po tamtej podróży nie narzekam na nasze drogi
Zgłoś
Dojniak 2015-06-08, 12:05
Któryś tu pierdzielił że na tym odcinku jest już zrobiona nowa nawierzchnia. Gówno prawda ! Jechałem tam wczoraj jak wracałem z finału LM z Berlina. Jest zrobiona droga ale w stronę Berlina ! W stronę Wrocka nie ! Jak tamtędy nie jechaliście to zamknąć ryje...
Zgłoś
farciaqu 2015-06-08, 13:06
Już niedługa ten odcinek trzeba będzie wpisać na listę zabytków.

Z całej Europy będą przylatywać by podziwiać jak przed wojną hitlerowcy drogi budowali ;D
Zgłoś
KrisCFC 2015-06-08, 15:09
8michal7 napisał/a:

No i co kurwa? Ja głosowałem, moja dziewczyna, Rodzice. Na sadolu wszyscy pisali, że Korwin. I co ? I huj 4 % pierdolicie w tych internetach a głosujecie albo na korzenie niemieckie, albo tych co dzieci jebią i Wam każą w niedzielę.

Od autostrady do polityki, wiecie że macie problem?

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Nupsonsky 2015-06-08, 17:59
Jeżdżę tam często i wiem ze to są turbulencje!
Zgłoś
kogut4430 2015-06-09, 9:05
Przejscie w Olsyznie normalka
Zgłoś
CichaWoda 2015-06-09, 22:59
jak byś nie głosował na PO to autostrade byś miał
kasa na autostrade jest w kieszeni PO na szwajcarskich kontach
dziękuje za uwagę.
Zgłoś
kotaphone 2015-06-11, 23:53
Zapraszam na autostradę w niemczech w kierunku na kolbaskowo. Jakieś 10 km przed granicą. Masakra. Albo specjalnie jej nie remontują. , albo nie wiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów