📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
pikabu napisał/a:
Autobus jedzie
... moczem...
mocz jedzie autobusem
a wszystkie podgatunki kacapów na wschód od Buga to wrzód na dupie. Ot co !
gosc ma juz tak wyjebane w tej kacapii z tego dobrobytu ze nawet szcza pod siebie
I ta niewzruszona postawa. To jest prawdziwa dominacja!
Kurwa Jasiek znów w cugu wpadł.
encoder178 napisał/a:
gosc ma juz tak wyjebane w tej kacapii z tego dobrobytu ze nawet szcza pod siebie
kacapia ? A myślałem że to Polska xd wsumie to jeden huj
wiadomo ciepełko a zima sroga
@Pierdzioh6: do kacapow to mamy jeszcze daleko xD i oby tak zostalo! jebac ruskie pomioty
Olej hydrauliczny. Trzeba naprawić.
Przepraszam, czy pan sie zejszczał?
Tak, a o co chodzi?
Tak, a o co chodzi?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
mocz jedzie autobusem
a wszystkie podgatunki kacapów na wschód od Buga to wrzód na dupie. Ot co !
niech mocz bedzie z toba!
zajc.zajec napisał/a:
@: do kacapow to mamy jeszcze daleko xD i oby tak zostalo! jebac ruskie pomioty
Mieszkam na przedmieściach radomia .I jeszcze 5 lat temu jak jeździłem do szkoły autobusem komunikacji miejskiej . To takie rzeczy były na porządku dziennym albo jakieś walki z kanarami w autobusie z ppijakami itp . Teraz może się troche uspokojiło ale nie jeżdże już autobusami żeby to zweryfikować
Długo szczał, aż rura zardzewiała 😂
Na szczęście autobus wyposażony jest w specjalny system do odprowadzania moczu z podłogi wykonany specjalnymi otworami wykonanymi z korozji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów