Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wiem, ze sa wyjatki. Wiem. Ale nawet Reinhard Heydrich mowil, ze jezeli istnieja porzadni Zydzi, to sa oni jednak przede wszystkim Zydami.
Wiec do bigosu i nastawic sie w pozycji uleglej i gotowej, a nie sie pchac do roboty!
Piwko dla ropuchy
Zle wam bylo, pizdy, jak siedzialyscie w domach i facet przynosil wyplate? Zle wam bylo? Teraz chodzicie do roboty i robicie wszystko 3 razy wolniej, gorzej i dluzej od facetow. Nadajecie sie tylko do pilnowania dzieci, sprzatania i dawania dupy, co widac na tym filmiku. Wasze grube dupska zajmuja tylko miejsca na rynku pracy, ktore facet wykorzystalby 3 razy lepiej!
Ja wiem, ze sa wyjatki. Wiem. Ale nawet Reinhard Heydrich mowil, ze jezeli istnieja porzadni Zydzi, to sa oni jednak przede wszystkim Zydami.
Wiec do bigosu i nastawic sie w pozycji uleglej i gotowej, a nie sie pchac do roboty!
Widzę że kolega też leje babę by była mądra
Ta na filmiku raczej nie była bita
Zle wam bylo, pizdy, jak siedzialyscie w domach i facet przynosil wyplate? Zle wam bylo? Teraz chodzicie do roboty i robicie wszystko 3 razy wolniej, gorzej i dluzej od facetow. Nadajecie sie tylko do pilnowania dzieci, sprzatania i dawania dupy, co widac na tym filmiku. Wasze grube dupska zajmuja tylko miejsca na rynku pracy, ktore facet wykorzystalby 3 razy lepiej!
Wyjdź w końcu z tej piwnicy normiku, albo wyłącz te simsy.
dobra wytrzyj kupe z krzesla bo popusciles
Kurwa.. brak słów!! dzieciak przeszurany po asfalcie dobre kilkaset metrów. Skóra zdarta do mięśni, pewnie niewyobrażalny ból. Będąc rodzicem dzieciaka serce pokroiło by mi się na 1000 kawałków!
Ja na miejscu ojca wziołbym siekierę i upierdolił tej kurwie dłonie i stopy na żywca żeby nigdy nie mogła prowadzić niczego poza wózkiem inwalidzkim.
Kurwa.. brak słów!! dzieciak przeszurany po asfalcie dobre kilkaset metrów. Skóra zdarta do mięśni, pewnie niewyobrażalny ból. Będąc rodzicem dzieciaka serce pokroiło by mi się na 1000 kawałków!
Nie zesraj się. Dobrze tak gówniakowi za opierdalanie się przy wychodzeniu z autbusu.
Ja na miejscu ojca wziołbym siekierę i upierdolił tej kurwie dłonie i stopy na żywca żeby nigdy nie mogła prowadzić niczego poza wózkiem inwalidzkim.
Kolejny wojownik
A jak by miała, tym wózkiem kierować jak byś jej ujebał dłonie ?? Zakładam, że elektryczny to zbytek wydatków na te "ropuchę" Zostawił bym jedną, żeby mogła się w kółko pokręcić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów