📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurki bezpieczeństwa się otworzyły, aby uwolnić gaz. Wbrew pozorom to zapomiega pierdolnieciu.
Ekologiczny autobus elektryczny jak widac nie wydziela tyle co2 co diesel
To takie ekologiczne, pięknie.
Halman, czemuś nie dołożył tej zajebistej eksplozji, która ostatnio pozbawiła setki osób, jak palił się skuter?
35i napisał/a:
Indyjski program kosmiczny?
Ile razy to trzeba powtarzać? Indie mają pełnowartościowy program kosmiczny, w przeciwieństwie do Polski. pl.m.wikipedia.org/wiki/Indyjska_Organizacja_Bada%C5%84_Kosmicznych
mackuu napisał/a:
Ile razy to trzeba powtarzać? Indie mają pełnowartościowy program kosmiczny, w przeciwieństwie do Polski.
program kosmiczny a równocześnie ponad miliard obywateli indii żyje poniżej granicy ubóstwa z czego około 800 milionów to analfabeci, no kurwa jest się czym chwalić.. o sraniu na ulicach które nie jest mitem nie wspomnę...
mackuu napisał/a:
Ile razy to trzeba powtarzać? Indie mają pełnowartościowy program kosmiczny, w przeciwieństwie do Polski.
Tak, masz rację. Jest ich w chuj i jak stanie jeden na drugim, to ostatni sięgnie do Księżyca.
ciekawe czy zdążył usmażyć pasażerów, swoją drogą pamiętacie afery z wybuchającymi telefonami?
no jak nie jak tak, tu już przykład elektrycznego autobusu,
a teraz wyobraźcie sobie przyszłość, jak jedziecie sobie elektrycznym autkiem z dzieciaczkami do babci i na autostradzie jeb!
zaczynacie sie palić.
np taki fiat 500 hybryd ma akumulator nie w bagażniku, nie pod podłogą jak w tesli, tylko kurna pod fotelem kierowcy;D najlepsze miejsce kurwa ever
no jak nie jak tak, tu już przykład elektrycznego autobusu,
a teraz wyobraźcie sobie przyszłość, jak jedziecie sobie elektrycznym autkiem z dzieciaczkami do babci i na autostradzie jeb!
zaczynacie sie palić.
np taki fiat 500 hybryd ma akumulator nie w bagażniku, nie pod podłogą jak w tesli, tylko kurna pod fotelem kierowcy;D najlepsze miejsce kurwa ever
Prototyp V3 von Brauna
Halman napisał/a:
program kosmiczny a równocześnie ponad miliard obywateli indii żyje poniżej granicy ubóstwa z czego około 800 milionów to analfabeci, no kurwa jest się czym chwalić.. o sraniu na ulicach które nie jest mitem nie wspomnę...
Skąd ta statystyka? 60% analfabetów? Pomyliło ci się z Afganistanem.
Taką Ekologie To ja rozumiem i środowisko uratuje i eutanazje zrobi
Save planet kill yourself
Save planet kill yourself
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów