📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Ostatnio autobusy są na topie. Jakieś koszulki trzeba zrobić
Kierowca próbował włączyć nitro?
Znowu ktoś przypalał szluga przy otwartej butli z samogonem. Ewentualnie kierowca beknął, przy zapalonej fajce.
Ewidentnie mata synowi kazala wejsc to autobusu aby bombe odpalil. Cale szczesnie ze to biala matka i tylko synalek halasu narobil i przypalil grzywki.
CNG tak wybucha A oni chcą wprowadzać toyoty na wodór gdzie wodór jest pod ciśnieniem 700 bar. Już widzę te sprawne instalacje w toyotach u ruskich. Będzie sporo materiałów na sadola.
Tam to pewnie się sadza w kominie zapaliła (Webasto na węgiel i drewno)
Masz dobrze nasrane w cabanie.
adamo4242 napisał/a:
Masz dobrze nasrane w cabanie.
O chuj Ci chodzi? W słowniku nie znalazłem takiego słowa. To jakiś dialekt podlaski? Proponuję wyjęcie kija z dolnego końca układu pokarmowego.
Akcja od 0:45
Albo na CNG jak u nas, tyle że u nas zbiorniki są na dachu mniej narażone na uszkodzenie, no i kultura techniczna wzrosła przez te ostatnie 30lat.
35i napisał/a:
O chuj Ci chodzi? W słowniku nie znalazłem takiego słowa. To jakiś dialekt podlaski? Proponuję wyjęcie kija z dolnego końca układu pokarmowego.
W Galicji pogardliwe określenie małomiasteczkowego handlarza zajmującego się sprzedażą wołów i krów - "Czaban". Słowo pochodzi z języka wołoskiego (rumuńskiego), pod wpływem mazurzenia - "Caban".
naucz się z googli korzystać byczku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów