📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TenChuj90CBNW napisał/a:
Z google wziąłem :
Zajebiste źródło informacji. Krowy bagienne, hehe...
bambinizm napisał/a:
Zajebiste źródło informacji. Krowy bagienne, hehe...
Tymi swoimi heheszkami pokazujesz tylko swój poziom, do którego mi daleko 🤣
Daj swój adres na priw to wyślę Ci książkę o górnictwie. Tam jest cały rozdział o metanie. O tym czym jest, skąd pochodzi i jakie zagrożenia są z nim związane...
Tylko się zastanawiam czy będziesz w stanie ten rozdział zrozumieć, bo jak już pokazałeś to nawet nie umiesz czytać jebanego tekstu ze zrozumieniem.
I nawet nie sil się na odpisanie, bo uważam, że czas poświęcony na komunikację z Tobą to czas w chuj stracony.
TenChuj90CBNW napisał/a:
Tymi swoimi heheszkami pokazujesz tylko swój poziom, do którego mi daleko 🤣
¯\_(ツ)_/¯
TenChuj90CBNW napisał/a:
cały
No tylko tego się uczepiłem, bo w poprzednim całość ujęta nie była. Teraz za późno na sprostowania Zwyczajnie wyjebane mam.
TenChuj90CBNW napisał/a:
No, zesrałeś się. Ale cieszę się, że masz mimo to do mnie jakiś szacunek
Tylko się zastanawiam czy będziesz w stanie ten rozdział zrozumieć, bo jak już pokazałeś to nawet nie umiesz czytać jebanego tekstu ze zrozumieniem.
I nawet nie sil się na odpisanie, bo uważam, że czas poświęcony na komunikację z Tobą to czas w chuj stracony.
To rewolucyja, samobieżna wyrzutnia głowic , ukryta w komunikacji masowej...
Teraz te autobusy to jak traktory z ZSRR:
"Grupa komunistów chińskich zaatakowała pracujący w polu radziecki traktor. Traktor odpowiedział celnym ogniem kilku dział rakietowych, po czym odleciał w kierunku Moskwy. Ministerstwo Rolnictwa ostrzega chińskich towarzyszy, że jeśli incydent się powtórzy, na pola zostaną wysłane kombajny."
Teraz pewnie przyjedzie przegubowiec.
"Grupa komunistów chińskich zaatakowała pracujący w polu radziecki traktor. Traktor odpowiedział celnym ogniem kilku dział rakietowych, po czym odleciał w kierunku Moskwy. Ministerstwo Rolnictwa ostrzega chińskich towarzyszy, że jeśli incydent się powtórzy, na pola zostaną wysłane kombajny."
Teraz pewnie przyjedzie przegubowiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów