...ale już jest nieco lżejszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Nie ma takiego wysiadania.
To nie był przystanek na żądanie.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Covid covid, nudne się już to zrobiło dawno koleś.
Halman napisał/a:
okazało się że nie miała paszportu covidowego
Covid covid, nudne się już to już zrobiło koleś.
Ach ta empatia <3
Nawet kask nie pomógł.
No właśnie. Może szykowała sie na jakieś odszkodowanko, ale realia ja przerosły.
Kurwa nie mogła po prostu poprosić żeby się zatrzymał tylko od razu kacapski desant.
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów