📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Do drugiej sekundy było dobrze.
ach te polki one zawsze znajda nisze w kapitalistycznym świecie niemieckim
kurwa, jak znam sadistica, żeby nalać ciągniesz za kutasa.
powinno kręcić się za sutka a piwsko powinno lecieć z tego miejsca z którego leci złoty deszcz
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@up Na główną.
@up all nie zesrajcie się. Taka spina o zwykły dowcip jakby was stado murzynów kutasami męczyło
Wstawiłbym kawałek który leci w tle, ale pewnie nikogo to nie obchodzi
Seksistowskie gówno. Nie wiem w jakiej dziurze ten bar ale właściciel powinien dostać tak kilka dziesiąt tys kary.
Jak widzę piwo nalewane po ściance to już mi się odechciewa, a to pewnie na dodatek jakiś koncerniak który tego gazu ma tym bardziej w chuj.
Jaki jest sens picia tak mocno nagazowanego piwa? Wypijasz dwa, brzuch rozdęty, bekanie i brak miejsca na następne.
Jaki jest sens picia tak mocno nagazowanego piwa? Wypijasz dwa, brzuch rozdęty, bekanie i brak miejsca na następne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów