Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niefrasobliwamariola napisał/a:
Kierowca ciężarówki debil
Może debil, a może mu się czujnik zj🤬, a może po prostu się zagapił, a może miał przep🤬lony dzień i już resztkami sił robił... nie wiadomo. Raczej celowo tego nie zrobił. Jadący za nim ludzie widząc, że coś tu nie gra też mogli mu mignąć światłami albo zatrąbić. Taki drobny dobry uczynek mógł uratować kolesiowi dupę. Trochę empatii k🤬a

Ładnie zabezpieczyli miejsce zdarzenia żeby ktoś przy 150kmph nie uderzył w te ciężkie i niewidoczne elementy konstrukcji...
niefrasobliwamariola napisał/a:
Kierowca ciężarówki debil
Tu nigdy nie popełniłeś błędu? Spójrz na siebie, daleko nie będziesz szukać
grudzin7 napisał/a:
Może debil, a może mu się czujnik zj🤬, a może po prostu się zagapił, a może miał przep🤬lony dzień i już resztkami sił robił... nie wiadomo. Raczej celowo tego nie zrobił. Jadący za nim ludzie widząc, że coś tu nie gra też mogli mu mignąć światłami albo zatrąbić. Taki drobny dobry uczynek mógł uratować kolesiowi dupę. Trochę empatii k🤬a
No jak zatrąbić, żeby filmiku nie było?
grudzin7 napisał/a:
Na pewno debil. 10 lat pracowałem z kierowcami ciężarówek i oni wszyscy są upośledzeni. Nie da się ich nauczyć BHP, nie da się od nich nic wymagać. Patrzą tylko żeby iść na fajrant i najebac się tak że się posra we śnie w barłogu.
To jest zawód dla ludzi tak głupich że nie potrafią nic poza kręcenie kołem a to ich też przerasta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie