Kierowca ciężarówki debil
Może debil, a może mu się czujnik zjebał, a może po prostu się zagapił, a może miał przepierdolony dzień i już resztkami sił robił... nie wiadomo. Raczej celowo tego nie zrobił. Jadący za nim ludzie widząc, że coś tu nie gra też mogli mu mignąć światłami albo zatrąbić. Taki drobny dobry uczynek mógł uratować kolesiowi dupę. Trochę empatii kurwa
Kierowca ciężarówki debil
Tu nigdy nie popełniłeś błędu? Spójrz na siebie, daleko nie będziesz szukać
Może debil, a może mu się czujnik zjebał, a może po prostu się zagapił, a może miał przepierdolony dzień i już resztkami sił robił... nie wiadomo. Raczej celowo tego nie zrobił. Jadący za nim ludzie widząc, że coś tu nie gra też mogli mu mignąć światłami albo zatrąbić. Taki drobny dobry uczynek mógł uratować kolesiowi dupę. Trochę empatii kurwa
No jak zatrąbić, żeby filmiku nie było?
Na pewno debil. 10 lat pracowałem z kierowcami ciężarówek i oni wszyscy są upośledzeni. Nie da się ich nauczyć BHP, nie da się od nich nic wymagać. Patrzą tylko żeby iść na fajrant i najebac się tak że się posra we śnie w barłogu.
To jest zawód dla ludzi tak głupich że nie potrafią nic poza kręcenie kołem a to ich też przerasta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów