📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ani jak parchy nie zajmują się bandycką lichwą, truciem świata i mordowaniem okupowanego bliskiego wschód, tylko po to by żyć z ludzkiej pracy
Typowe płacze sfrustrowanego polaczka, który sam niczego nie osiągnął i szlag go trafia, że inni mają się lepiej.
Kochać swoją pracę?
Ludzie zawzze woleli naklejki/loga "handmade"
Velture napisał/a:
Kurwa. Wyobrażacie sobie tak codziennie zapierdalac za kilka dolarów dziennie po 12h?
Czyli jak w polskich fabrykach
A po co pracowac, jak przyjdzie dzien sadu i patologia wezmie sobie co bedzie chciala od pedalow i (wcalenie)liberalnych ciot?
Przeciez Abraxus, przyjdzie wtedy seba, za to ze sie dajesz ruchac w dupe sprzeda ci liscia i przejmie wszystko to na co pracowales. Wszystkie twoje zabawki sprzeda na allegro. Zwiaze cie twoimi paskami armaniego i bedziesz jego niewolnikiem. Twoj ulubiony smak kutasa poczujesz co najwyzej jak jego nakoksowany mieszaniec pitbulla bedzie sie nudzil. Potem jeszcze to wszystko wrzuci na youtuba i ogolnie ktos tam napisze, ze mu szkoda, ze w sumie niby tez jestes czlowiekiem, tylko pojebanym, ale generalnie gawiedz sie z filmiku posmieje i wrzuci piwka na sadisticu.
Przeciez Abraxus, przyjdzie wtedy seba, za to ze sie dajesz ruchac w dupe sprzeda ci liscia i przejmie wszystko to na co pracowales. Wszystkie twoje zabawki sprzeda na allegro. Zwiaze cie twoimi paskami armaniego i bedziesz jego niewolnikiem. Twoj ulubiony smak kutasa poczujesz co najwyzej jak jego nakoksowany mieszaniec pitbulla bedzie sie nudzil. Potem jeszcze to wszystko wrzuci na youtuba i ogolnie ktos tam napisze, ze mu szkoda, ze w sumie niby tez jestes czlowiekiem, tylko pojebanym, ale generalnie gawiedz sie z filmiku posmieje i wrzuci piwka na sadisticu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów