Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.dobrze ze Twoi niemieccy panowie wszystko Ci fundują, za pomocą kradzionego złota.Polaczki nic swojego nie mają, wszystko na raty albo kredyt.
Szkoda gadać.jak czytam o "polaczkach"to myślę że autor jest niedowartościowaną pizdą która zahaczyła się w jakimś pierdolniku w de albo uk i stamtąd filozofuje. piedoli na polskich stronach bo w jezyku kraju w którym się obecnie odpolaczkowuje jeszcze pisać nie umie i byłby tam pośmiewiskiem. i od razu lżej mi na sercu bo takie sieroty każdego dnia budzą się z bólem dupy i świadomoscią że nastał kolejny dzień w którym będzie stękał w języku kórego jeszcze nie ogarnął. chuj wam w dupę drodzy euroentuzjaści. w życiu wszystko kołem wraca i skoro wy nie szanujecie swojego kraju to was nie będą szanowali tam gdzie spełniacie swój sen o dobrobycie . wesołych świąt