Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chłopie przecież 95% Sadistica to nerdy... a większość filmików to: Motopizdy, autopizdy, roweropizdy, nartopizdy, deskorolkopizdy tylko nie te nerdopizdy ;p
"Nerdopizdy" jak to określiłeś są generalnie żałosne - nie jest to ani spektakularne, ani sadystyczne, dlatego ich >tutaj< nie ma.
Jedynie w wyjątkowych wypadkach "nerdopizdy" trafiają na ten portal, ale nie wchodzisz na harda, to nie wiesz.
"Nerdopizdy" z sadola zbiera się z podłogi i sufitu mopem.
Nie mam nic do motocyklistów dla ktorych jest to pewien styl życia i relaksu, ale świrowanie na publicznych drogach nie jest dobrym pomyslem. Wnioski wyciągnij sam.
Bonifacy, bonifacy,
poleruje gały w pracy -
wieczorami na warsztacie
ślini pałę swemu tacie.
Za paliwo do motora
wypucuje tobie wora.
Lubi w dupę, lubi w oko
jak cylinder ma szeroką
i uwielbia jak pod okiem
stary mu przejedzie tłokiem.
Smutne życie mają geje,
bo benzyna im drożeje.
I zwierzętom nie odpuści,
swój na swego też się spuści.
A gdy pies mu strzeli gola
wrzuca filmy na sadola.
Lecz kariera mu nie pykła -
bo to motokurwa zwykła.
Piękne...
Dobra cipki trzeba to wyjaśnić, wyżej już o tym pisałem. Umiem jeździć, nie chce zapisywać się na wasze żałosne kursy bo większość z tych "instruktorów" mogą mi buty motocyklowe czyścić. W skrócie to nie portal aby wstawiać tu swoje dokonania na Moto więc nie wstawie wam cipeczki innego nagrania z gumowania.
Po 2 sprawdźcie sobie mirki wartość tego motocykla (prawdopodobnie jest droższy niż połowa waszych samochodów... O ile nerdopizdy macie prawo jazdy)
Po 3 (ci co mają auto) nigdy niczego nie odjebaliscie? Nie jebnąłeś jeden z drugim sarny ani lisa? etc.
Co do komentarzy o "zaoraniu" to w to mam wysrane, gejem też nie jestem nie chwaląc się miałem więcej kobiet niż wy stare pryki, ruchacie się pewnie mirki przy zgaszonym świetle bo stara taka brzydka...
Ale dziękuję za pozytywne komentarze.
Ps chuj mnie obchodzi że ktoś tam zginął na motocyklu... Równie dobrze możesz zginąć jak twoja stara będzie cię miała dość i co doda trutki na szczury do bigosu.
A co do piw... Nie jestem halmanem, wyjebane mam w te piwa, lubię tylko patrzeć jak piecze was dupa smutne siusiaczki
Piękne...
Dobra cipki trzeba to wyjaśnić, wyżej już o tym pisałem. Umiem jeździć, nie chce zapisywać się na wasze żałosne kursy bo większość z tych "instruktorów" mogą mi buty motocyklowe czyścić. W skrócie to nie portal aby wstawiać tu swoje dokonania na Moto więc nie wstawie wam cipeczki innego nagrania z gumowania.
Po 2 sprawdźcie sobie mirki wartość tego motocykla (prawdopodobnie jest droższy niż połowa waszych samochodów... O ile nerdopizdy macie prawo jazdy)
Po 3 (ci co mają auto) nigdy niczego nie odjebaliscie? Nie jebnąłeś jeden z drugim sarny ani lisa? etc.
Co do komentarzy o "zaoraniu" to w to mam wysrane, gejem też nie jestem nie chwaląc się miałem więcej kobiet niż wy stare pryki, ruchacie się pewnie mirki przy zgaszonym świetle bo stara taka brzydka...
Ale dziękuję za pozytywne komentarze.
Ps chuj mnie obchodzi że ktoś tam zginął na motocyklu... Równie dobrze możesz zginąć jak twoja stara będzie cię miała dość i co doda trutki na szczury do bigosu.
A co do piw... Nie jestem halmanem, wyjebane mam w te piwa, lubię tylko patrzeć jak piecze was dupa smutne siusiaczki
Ja mam nadzieje, ze zdechniesz w tym roku na tym motocyklu. Tego ci zycze
Ja mam nadzieje, ze zdechniesz w tym roku na tym motocyklu. Tego ci zycze
Widać, że trafiłem w sedno. Jesteś jak szczur kanałowy. Zdechnę, ty też zdechniesz. Różnimy się tylko tym, że ja korzystam z życia póki je mam. Ty jedyne z czego korzystasz to kibel.
Widać, że trafiłem w sedno. Jesteś jak szczur kanałowy. Zdechnę, ty też zdechniesz. Różnimy się tylko tym, że ja korzystam z życia póki je mam. Ty jedyne z czego korzystasz to kibel.
Problem w tym Bonifacy, że nikt nie ma ochoty ginąć przez ciebie. Chuj ci do tego jak ludzie przeżywają swoje życie, ale kiedy ich narazasz na utratę tego zycżycia swoim zjebanym zachowaniem na drodze to wtedy jest problem. Jak widzę debili z podgiętymi rejestracjami do góry, to odrazu wiem z kim mam do czynienia. Cena Twojego crossa to chuj nie argument, bo wierz mi ludzi stać na lepsze motocykle. Robisz złą renomę normalnym motocyklistom i używasz śmiesznych argumentów żeby ukryć swoją głupotę. Pokaż filmik na torze jaki to dobry jesteś to dam Ci browara chociaż ich nie lubisz, bo wheelie w century miasta do skilla nie należy.
Ale cie tu zaorali. Kurwa zniszczyli cie jak na pizde przytastalo. Hahaha. Wypierdalaj stad smieciu
To właśnie on was wszystkich wyruchał, dajecie się robić jak dzieci na kotki w piwnicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów