Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ssij pałę ciulu
I juz wszystko wiadomo jakiego pochodzenia jest nasza moto pizda.
Chlopaki maja racje kup sobie kij i wsadź w dupe może sie nie wywalisz
Ssij pałę ciulu
U nas pan Jezus nie umarł na krzyżu
Ty to pewnie psi wytrysku tramwajem jeździsz. Umiem jeździć, po to to jest aby frygać, to nie przecinak że jeździsz 300 i zostaje mielonka.
Zniżę się do Twojego poziomu.
Bonifacy, poleruje gały w pracy.
p*zdeczki? Człowieku podczas jednego wypadku wyj***łeś się dwa razy. Boczne kółka sobie zamontuj jak w rowerze dla trzylatków.
Nie żal mi nigdy motocyklistów, którzy giną przez swoją brawurę ale narażanie innych (a to jest poważne narażanie wbrew temu co autor może o tym sądzić) jest przejawem straszliwej głupoty.
"Może kiedyś będzie hard ale nie tym razem"
Zamawiam wątrobę.
ta, do chianti odpowiednia, jak mawiał dr Hannibal
Ssij pałę ciulu
Ssiesz to Ty, po same bile. Jak można wyjebać się na prostej drodze.. Zostałeś w komentarzach zaorany jak dupa cwela a dalej szczekasz. Weź Ty lepiej siebie i swoich motopizdeuszy i sie wzajemnie wyjebcie. Chciałeś zabłysnąć jak mucha na gównie ale nie wyszło, możesz już iść.
Kuzyn jeździ i zawsze gdy się widzimy to opowiada o tych zjebach którzy niszczą jemu rodowisku opinie. Właśnie takie zjeby jak Ty, kuzyn zawsze bawi się na zamkniętej drodze, autostradzie, zwyczajnie to lubi. A nie odpierdalanie jakiegoś zjebo whelee przez nieudacznika życiowego co myśli że jak ma jakiegoś z dupy kiblokomara to już jest moturzystą haha. Wcale bym się zresztą nie zdziwił gdyby materiał nie był Twój a sam szukasz tylko zaczepki bo jesteś życiowym zerem
Jakie spekulacje. Kuzyn jeździ... Sra pod siebie. Trenuje na słomczynie spierdolino umysłowo, znajdź ten materiał w necie i udowodnij, że nie moje pozerze.
Ps. Wyjebałem się to wstawiłem to tutaj, dobrej jazdy nie będę wrzucał bo to nie portal do tego stulejki. Najgłośniej szczeka najmniejszy pies
U nas pan Jezus nie umarł na krzyżu
Ty to pewnie psi wytrysku tramwajem jeździsz. Umiem jeździć, po to to jest aby frygać, to nie przecinak że jeździsz 300 i zostaje mielonka.
Jeździsz gorzej niż pizda. 25 lat a jaki dzban z ciebie. Gościu jesteś porażką
Zniżę się do Twojego poziomu.
Bonifacy, poleruje gały w pracy.
Bonifacy, bonifacy,
poleruje gały w pracy -
wieczorami na warsztacie
ślini pałę swemu tacie.
Za paliwo do motora
wypucuje tobie wora.
Lubi w dupę, lubi w oko
jak cylinder ma szeroką
i uwielbia jak pod okiem
stary mu przejedzie tłokiem.
Smutne życie mają geje,
bo benzyna im drożeje.
I zwierzętom nie odpuści,
swój na swego też się spuści.
A gdy pies mu strzeli gola
wrzuca filmy na sadola.
Lecz kariera mu nie pykła -
bo to motokurwa zwykła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów