📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bonifacy69 napisał/a:
Już od dawna mnie tam wyczekujecie, będę niebawem. Nasram na scenie jak prawdziwy artysta.
Ja trzymam kciuki! Gud lak
Bonifacy69 napisał/a:
Ssij pałę ciulu
glodnemu chleb na mysli...
Bonifacy69 napisał/a:
U nas pan Jezus nie umarł na krzyżu
Ty to pewnie psi wytrysku tramwajem jeździsz. Umiem jeździć, po to to jest aby frygać, to nie przecinak że jeździsz 300 i zostaje mielonka.
Umiesz jezdzic a Polska reprezentacja umie grac w pilke...
Bonifacy69 napisał/a:
U nas pan Jezus nie umarł na krzyżu
Ty to pewnie psi wytrysku tramwajem jeździsz. Umiem jeździć, po to to jest aby frygać, to nie przecinak że jeździsz 300 i zostaje mielonka.
Pizdusiu komara sobie kup bo Cie moc przerasta i przestań tu bulgotać bo żałosny jesteś Wszyscy ci to powiedzą.
JaTylkonaChwile napisał/a:
glodnemu chleb na mysli...
Umiesz jezdzic a Polska reprezentacja umie grac w pilke...
To akurat zly przyklad. A prawda jest taka i kazdy motocyklista doswiadczony ci to powe. Ze nie czy sie wyjebiesz, tylko kiedy to sie stanie.
Bonifacy69 napisał/a:
Ssij pałę ciulu
To pojechałeś... bo nie każdy ma takie preferencje.
Patrząc na nick Bonifacy69 można przypuszczać, że 69 to twoja ulubiona pozycja z kolegą.
Co za pizdolina na pierdzacym trzydziestokonnym gównie. Chłopie, wskakuj na rower, tam nabierzesz umiejętności i przynajmniej nie będziesz hałasował tym obsranym jednocylindrowcem.
jakby się przydał wysoki krawężnik i betonowe słupy to akurat nie ma...
Chuj tam z tobą ale przez taki debilizm jeszcze kogoś innego możesz zabrać ze sobą... Także tego
Mam nadzieję, że śmierć ostrzy kosę na Ciebie.
A ja nie widzę powodu żeby chłopakowi wrzucać. Dobre ubranie, nie darł pizdy tylko wstał, wsiadł na maszynę i pojechał dalej. Nie siedzi w piwnicy, jak połowa tutaj inie chowa swojej pryszczatej twarzy przed słońcem. Nawet jak zdechnie na drodze przed 30 rokiem życia to i tak przeżyje więcej niż wy przez 90 lat.
Kuzyn jeździ i zawsze gdy się widzimy to opowiada o tych zjebach którzy niszczą jemu rodowisku opinie. Właśnie takie zjeby jak Ty, kuzyn zawsze bawi się na zamkniętej drodze, autostradzie, zwyczajnie to lubi. A nie odpierdalanie jakiegoś zjebo whelee przez nieudacznika życiowego co myśli że jak ma jakiegoś z dupy kiblokomara to już jest moturzystą haha. Wcale bym się zresztą nie zdziwił gdyby materiał nie był Twój a sam szukasz tylko zaczepki bo jesteś życiowym zerem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów