Drugi odcinek wyprawy, tym razem na wschód:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nigdy nie obejrzałem żadnego jego materiału i... dalej nie zamierzam
Kołyma była ok, ale na minus jest to, że nie dokończył emisji rozpoczętego wątku. W nowej wyprawie trochę za bardzo gwiazdorzy i pajacuje. Mam wrażenie, że zauważył iż temat jego wypraw zaczyna się już nudzić i na gwałt szuka sposobu wyciągnięcia z tego jeszcze jakiejś kaski.
zaniek123 napisał/a:
jego czas antenowy już minął..
Pater jest osobą inteligentną i bardzo dobrze gadał w Kołymie o mentalności ruskich. A w nowej serii ludzie którzy zajmują się kanałem chcieli z tego zrobić biznes.
KIERR3 napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że idiotycznym pomysłem jest przerywać program w połowie. I to przed tą nawet ciekawszą, gdy właśnie myślał jak teraz wrócić.
Pater jest osobą inteligentną i bardzo dobrze gadał w Kołymie o mentalności ruskich. A w nowej serii ludzie którzy zajmują się kanałem chcieli z tego zrobić biznes.
śmiesznie jak o psach przy psach gada
Nie oglądałeś to zamknij jape.. Nie zamierzasz oglądać to na chuj w ogóle komentujesz? Pokaż swoje wyprawy.. hehehe
@up
Co on może pokazać, jak jego jedyną wyprawą jest codzienne wejście na sadistic, taki o e-podróżnik....
Podróży Michała niestety wielu młodych dzieciaków z sadistic nie zrozumie, dlatego próbują pisać głupie komentarze. Facet notabene jest ciekawą postacią i bardzo fajnie ogląda mi się to co ma do powiedzenia, pokazania, a to że ktoś na tym zarabia jakoś mi nie przeszkadza bo produkcja takiego materiału nie jest łatwa i szybka, zajmuje wiele godzin i należy się tym osobą też jakieś wynagrodzenie.
Dla mnie Pater jest jedną z nielicznych osób na YT, których chętnie oglądam, zamiast jarać się dziwnym prankami....
Co on może pokazać, jak jego jedyną wyprawą jest codzienne wejście na sadistic, taki o e-podróżnik....
Podróży Michała niestety wielu młodych dzieciaków z sadistic nie zrozumie, dlatego próbują pisać głupie komentarze. Facet notabene jest ciekawą postacią i bardzo fajnie ogląda mi się to co ma do powiedzenia, pokazania, a to że ktoś na tym zarabia jakoś mi nie przeszkadza bo produkcja takiego materiału nie jest łatwa i szybka, zajmuje wiele godzin i należy się tym osobą też jakieś wynagrodzenie.
Dla mnie Pater jest jedną z nielicznych osób na YT, których chętnie oglądam, zamiast jarać się dziwnym prankami....
Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi z przerwaną serią ? Dojechał do Kołymy i nie pokazał jak wrócił czy jak ?
To on na tych swoich podróżach po wypizdowach jeszcze coś zarabia? To jest jakiś skandal.
Ludzie już narzekają a jeszcze dobrze się seria nie rozpoczęła. Pragnę przypomnieć że w wyprawie na Kołymę też pierwsze 2-3 epizody były słabe i dopiero jak opuścił granice RP zaczęło robić sie ciekawiej bo zaczął prowadzić narrację i odcinki zmieniły swój charakter. Póki co z nowej serii wyszły dwa epizody w których ukazane jest jak wygląda jego "rytuał" i pożegnanie ze znajomymi przed jego wyprawami a ludzie już napierdalają że się koleś sprzedał.
Co do przerwanej serii też się zdziwiłem, że wątek się tak nagle urwał i wystartowała nowa seria, no ale w sumie tytuł był "autostopem na Kołymę" i do niej dojechał
Co do przerwanej serii też się zdziwiłem, że wątek się tak nagle urwał i wystartowała nowa seria, no ale w sumie tytuł był "autostopem na Kołymę" i do niej dojechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów