📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gościu nie ma innych ciuchów ?
Fake - tyle w temacie! Przynajmniej dopatrzyłem się kilku scen montowanych reszta może i ok ale i tak takie sobie film musiałem przewijać bo nudne.
Cytat:
Autostopem przez Stany
No proszę, ja mam książkę "autostopem przez galaktykę". Filmiku tego nawet nie włączyłem.
Za jeden uśmiech? Chyba za jednego loda, tylko wyobraźcie sobie ile spoconych, brudnych pał grubych amerykańskich kierowców ciężarówek koleś musiał obrobić żeby taką podróż odstawić...
Cały czas taki sam zarost. Fakt mogl miec maszynke do strzyzenia, ale skoro taki paniś ze nosil zesoba maszynke to dlaczego ma tylko 1 koszulke i 2 marynarki. hmm, FAKE
...and GAY.
...and GAY.
Lepsze by było jakby w ostatnim dniu ukradli by mu aparat i chuj strzelił wszystkie zdjęcia. I od nowa nad trip
Kurwa tak czytam te wszystkie Wasze posty. I dochodzę powoli do jednego prostego wniosku. Jeśli pojawia się tu coś innego co nie ma flaków, bab z kutasem, czarnych, kaczyńskiego musi być z góry zjebane, nudne, oszukane.
Moim zdaniem gościu miał super pomysł i pogratulować mu realizacji bo 90 % z Nas co tu jest ma co najwyżej podróże do pracy, szkoły sklepu. Również te 90 % nie miało by jaj żeby zorganizować sobie podróż po naszej zjebanej polsce. Fajnie że na świecie są jeszcze tak pozytywnie pojebani ludzie jak ten z filmiku.
Moim zdaniem gościu miał super pomysł i pogratulować mu realizacji bo 90 % z Nas co tu jest ma co najwyżej podróże do pracy, szkoły sklepu. Również te 90 % nie miało by jaj żeby zorganizować sobie podróż po naszej zjebanej polsce. Fajnie że na świecie są jeszcze tak pozytywnie pojebani ludzie jak ten z filmiku.
Kurwa. A mi sie nie chce nad jezioro 10 km na stopa wyjsc
1:27 rekllama hot babes
wie ktos moze co to za nuta w tle leci ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów