📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rax napisał/a:
@Michael, przyznaj się - napisałeś "jeździć kierowcą"?
nie, utrudnia jazdę kierowcą - tak miałem na początku
Chujowe nie oglądać....
- The same God that burnt the
knowing.
@crossdressphyxia
To ustawione jest. Banda w czarnym wynajęła menela za flaszkę czy innego krokodyla, żeby robił cyrk. "Czarniaki" nagrywają i wrzucają na jutuba i hajs się kręci z wyświetleń. I pseudo sandalaż klapkowy kierowca busa zepsuł robotę. Też byś się wkurzał jakby Ci pracownika obijali i marnowali Twój hajs.
To ustawione jest. Banda w czarnym wynajęła menela za flaszkę czy innego krokodyla, żeby robił cyrk. "Czarniaki" nagrywają i wrzucają na jutuba i hajs się kręci z wyświetleń. I pseudo sandalaż klapkowy kierowca busa zepsuł robotę. Też byś się wkurzał jakby Ci pracownika obijali i marnowali Twój hajs.
Jaki wpierdol.... Jakie buty... Kurwa straciłem czas...
dawać radę po to, aby plamy nie dawać.
crossdressphyxia napisał/a:
Popierdolony kraj. Jakiś najebany menel utrudnia ruch, a gdy w końcu ktoś w miarę delikatnie ściąga go na pobocze to dostaje wpierdol...Ni chuja nie kapuję.
A ty byś się nie wkurwił jakby ktoś zjebał Ci dobry filmik na harda ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów