Było wiele filmików z Rosji podczas mgły na drodze. Jak widać na poniższych filmikach - polscy idioci chcą chyba dorównać tym zza wschodniej granicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To ten zjebany odcinek tej autostrady Wrocław-Bolesławiec (nie wiem jak dalej w stronę granicy) bez pasa awaryjnego, nie ma gdzie uciekać, a kierowca ciężarówki uratował życie tym w osobówce piwko dla niego
jak zobaczylem jak ta ciezarowke zatrzymuje to az mi sie cieplo zrobilo.
Ten kawałek A4 jest bardzo niebezpieczny, autostrada powinna mieć pas awaryjny i bramownice ustalające prędkość max w danej chwili.
goddamn napisał/a:
Było wiele filmików z Rosji podczas mgły na drodze. Jak widać na poniższych filmikach - polscy idioci chcą chyba dorównać tym zza wschodniej granicy
Nie tylko ruscy mają takie tendencje..
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14551502,Gigantyczny_karambol...
Na ich tle wcale nie wypadliśmy najgorzej.
M@peT napisał/a:
I nikt nie włączył awaryjnych
Idź umyj oczy i obejrzyj ten film jeszcze raz
Przez takich idiotów są wypadki, stoi taka grupa zjebów przy drodze, machają, świecą latarkami, odwracają uwagę od drogi
goddamn napisał/a:
no pewnie, bo zamiast kamerować to by trójkąt wystawili.
Wiem, wiem, jeszcze ktoś go przejedzie i połamie i będę musiał się na nowy wykosztować...
Boże Boże Boże Boże Boże Boże, walnął!
jak dla mnie to wygląda jak ekspresówka. no ale jaki kraj taka autostrada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów