📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że to droga do piekła i kraju gdzie nie ma zasiłku.
@krycheuszos Dzisiaj wygrałeś internet
Nawet ciapaki nie lubią ciapaków...
Wydaje mi się, że to droga do Mekki... Nie, nie wydaje mi się, przeczytałem to.
Marzy mi się podobna droga do Polski
"Ciapaties -> turn back
non Ciapaties -> welcome to Poland"
"Ciapaties -> turn back
non Ciapaties -> welcome to Poland"
A teraz coś takiego w Europie wprowadzić, to by świat islamski zesrał się z gniewu.
I'm on a highway to hell..
Zapewne autostrada do któregoś ze świętych miast islamu: Mekki lub Medyny, do których nie mamy wstępu.
Pery86 napisał/a:
Przecież cywilizowanie możemy się do nich wbić i rozerwać się TomahawkiemZapewne autostrada do któregoś ze świętych miast islamu: Mekki lub Medyny, do których nie mamy wstępu.
To normalne na autostradzie w Arabii Saudyjskiej. Jako nie-muzułmanie nie możemy wjechać do Mekki.
W Arabii Saudyjskiej oddzielają wiernych od nieislamskiego bydła. Mam szczerą nadzieję, że historia wkrótce zatoczy koło i miejsce chrześcijan będzie na arenie pośród lwów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów