18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Browarowy-Potwór 2015-10-25, 22:36 2
uwielbiam tego pojeba

Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2015-10-25, 22:39 27
Akurat ten film słabiusieńki w porównaniu z jego poprzednimi hitami w których udaje fokę nurkując pod lodem z łyżwami na nogach .
Wybieracie się do Norwegi i chcecie się z Torem Eckhoffem gorzały napić to dzwońcie
+47 928 36 256

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-10-25, 23:16
sadyzmem jest oglądanie tego gówna,

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Nikkoo 2015-10-25, 23:49 5
@up

Ty lepiej zwijaj swój interes, bo Cie niedługo nowy rząd za to przymknie

qwerty
Zgłoś
karo666 2015-10-26, 1:18
W sumie to mu zazdroszczę.
Pewnie nie ma żony.
Zgłoś
Sytri 2015-10-26, 1:20 7
ja tam go lubię, pozytywny koleś
Zgłoś
a................d 2015-10-26, 1:30 2
Pozytywne strony alkoholizmu
Zgłoś
bessekratte 2015-10-26, 1:37 2
patrząc na resztę jego filmów to on nie jest pozytywnie jebnięty, tylko po prostu jebnięty.
Zgłoś
mikEWrona 2015-10-26, 3:48
ciekawe czy ten koles ma kurwa jakąś rodzine lub znajomych

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
M................e 2015-10-26, 8:16
Co ja właśnie... weź ode mnie to piwo i udajmy że tego nie zobaczyłem.
Zgłoś
Harry Pojeb 2015-10-26, 8:46
Za apetora zawsze piwo
Zgłoś
d1abol 2015-10-26, 9:09
Ja pierdole od kiedy pierwszy raz zobaczylem tego kolesia zachodzilem w glowe, jakie on kurwa kwasy musi brac zeby krecic takie gowno
Zgłoś
ArekJarek 2015-10-26, 19:06
Tor jak zwykle spoko hehe
Zgłoś
Przema 2015-10-26, 20:00
furę zmienił na nowszy model
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów