Jeżeli zawsze chciałeś zamienić się w swojego avatara i nie masz photoshopa aby to uczynić może to zrobić tym sposobem, mam nadzieje że pomogłem wielu z was
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie ten Tyłek z Harda należy do tego Pana
Serio, mnie mniej przeraża Hannibal Lecter od tego kolesia. Toż to czysty psychopata.
teraz moda na niebieskich pedałów -_- najlepiej, wszyscy co się tak podniecają avatarem niech się na niebiesko pomalują ;x
Jęczycie. Zajebisty był Avatar. To że było to Pocahontas w XXII wieku i fabuła nie haczyła o dramat psychologiczny biorący wiele zapożyczeń z filozofii całego świata z głębokim przesłaniem nie zmienia faktu, że jest to świetny film przygodowy i super się oglądało.
Proponuję wyregulować kij w dupie bo widzę, że już na mózg uciska i zapominacie co to zabawa.
Proponuję wyregulować kij w dupie bo widzę, że już na mózg uciska i zapominacie co to zabawa.
aexalven napisał/a:
Miliony świń uwielbiają tarzać się w gównie i błocie, one nie mogą się mylić, to musi być super zabawa!
Ah, rozumiem. Bezsensowna riposta nie mająca nic wspólnego z moim postem, uderzająca prosto w popularność, a może nawet konformizm Hollywoodu.
Film jest zajebisty i tyle, a w koledze widzę typowe, nastoletnie nastawienie, że co popularne to fe.
Wyrośniesz z tego, wyrośniesz ;]
Fajnie się toto oglądało, takie połączenie 'ostatniego samuraja' z 'matrixem' i 'gwiezdnymi wojnami'. Niestety jak widać są idioci którym niedzielny wypad do kina za bałdzo uderzył do głowy i tworzą takie oto 'dzieła'
Grace napisał/a:
Serio, mnie mniej przeraża Hannibal Lecter od tego kolesia. Toż to czysty psychopata.
Hannibal psychopatą ?
Bardzo spokojny pan.
Bóg napisał/a:
Hannibal psychopatą ?
Bardzo spokojny pan.
Dlatego jest o wiele mniej przerażający. Uwielbiałam kolację z orkiestrą.
Grace napisał/a:
Dlatego jest o wiele mniej przerażający. Uwielbiałam kolację z orkiestrą
Ja wolałem pamiątke którą zostawił Clarice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów