Może mało sadystyczne ale jeden z tych gości to Twój Stary.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a myślałem ze twoja stara
Kiedy nagrają Ave Szatan?
gramwto2014 napisał/a:
a myślałem ze twoja stara
Przejmujesz się jego starą podczas gdy Twoja śpi ze mną? Lol, bartuzzi musi być naprawdę wspaniałym chłopakiem.
Vuko napisał/a:
Przejmujesz się jego starą podczas gdy Twoja śpi ze mną? Lol, bartuzzi musi być naprawdę wspaniałym chłopakiem.
mam na Ciebie wyje*ane.
Odkryłem że to są rodzice autora postu.
chłopie, ty lepiej swojej pilnuj, bo zajebiście opierdala kiełbache
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów