Hulk va loki szybka akcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Macie scenę której nie ma.
Dubbing w Polsce robi się tak, że bierze się same znane nazwiska. Tutaj nie chodzi o to, czy ktoś ma głos wprost stworzony dla danej postaci - liczy się zysk, a wiadomo, że jeżeli ktoś chodzi do kina raz na ruski rok to wybierając film patrzy na obsadę. To jest największy błąd. Przykładem jest chociażby film ''7 krasnoludków'', na który chodziły intelektualnie 10letnie pseudointeligentne fanki Wojewódzkiego doslownie sikające w majty na sam widok jego nazwiska na plakacie. Co prawda zdarzały się w historii polskiego dubbingu lepsze momenty - któż nie zna głosu Osła ze Shreka w wykonaniu Jerzego Stuhra?
Czasami wydaje mi się, że dubbing jest robiony dla leniwych nieuków, którzy nie chcą się ''męczyć'' czytając napisy...
Czasami wydaje mi się, że dubbing jest robiony dla leniwych nieuków, którzy nie chcą się ''męczyć'' czytając napisy...
Jak dla mnie przekoksowali trochę hulka :\
Wczoraj film oglądałem i powiem, że średnio mi się podobał. Człowiek z łukiem walczy na równi z z Thorem , który niby jest bogiem. A ta całą inwazja? Latają robią średni rozpierdol, nie potrafią trafić w cywila:D wystarczyło by kilka odrzutowców F14 i by było po inwazji, ale nie! Ich trzeba rozjebać z łuku!
To, że hulk za pierwszym razem się zamienił i rozpierdalał co popadnie, a za drugim razem działał świadomie też jest dziwne. Nie wiem, może w komiksie jakoś to było wyjaśnione...
To, że hulk za pierwszym razem się zamienił i rozpierdalał co popadnie, a za drugim razem działał świadomie też jest dziwne. Nie wiem, może w komiksie jakoś to było wyjaśnione...
bo by nie było to 99% oglądających najbardziej chwali Hulka dobrą scenką jest jak Hulk zamiata typami na spodkach brakło mi tu...
Psilocke napisał/a:
W całym tym bałaganie najbardziej zjebali to, że Hulk się odzywa. Powinien coś tam chrząknąć, pierdnąć i pójść w pizdu.
to jest jedyna scena w ktorej hulk cos powiedzial, wiec nie wiem o co pretensje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów