Hulk va loki szybka akcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W całym tym bałaganie najbardziej zjebali to, że Hulk się odzywa. Powinien coś tam chrząknąć, pierdnąć i pójść w pizdu.
Agree Hulk za mało Hulkowaty. Zresztą i tak jedyny film ze stajni Marvela na który czekam to Deadpool.
Wszyscy tak się tym jarają, a mnie to wkurwia. Idąc do kina, spodziewałem się rozjebutu przez cały film, a nie chujowego filmu, który próbował mieć fabułę (która ostatecznie i tak była marna), a sama rozwałka jest na ostatnie 10 minut. Może jakby Michael Bay brał w tym udział ten film dałoby się obejrzeć, a tak jedna wielka chujnia.
Mathiuser napisał/a:
Wszyscy tak się tym jarają, a mnie to wkurwia. Idąc do kina, spodziewałem się rozjebutu przez cały film, a nie chujowego filmu, który próbował mieć fabułę (która ostatecznie i tak była marna), a sama rozwałka jest na ostatnie 10 minut. Może jakby Michael Bay brał w tym udział ten film dałoby się obejrzeć, a tak jedna wielka chujnia.
Bo to ma być kino ambitne i trafiać w każdy gust !
( ironia )
Jednak jak się idzie do kina coś co z zasady ma zawierać 90% akcji, a dostaje się zlepek scenek melodramatycznych to nie wiem jak określić ten pod gatunek.
xJokero napisał/a:
kolejna scena z hulkiem
dla mnie zajebista scenka,oglądając cały film ta scena ma sens.
..piwko dla ciebie
pamietam jak bylem w kinie i na tych 2 (w zasadzie jest jeszcze kilka) cala sala piala
Zjebali ten film robiąc polski dubbing. Czarny charakter też mogli jakiś lepszy wymyślić bo ten to taki na siłę zły a tak na prawdę pizdowaty.
dhex napisał/a:
pamietam jak bylem w kinie i na tych 2 (w zasadzie jest jeszcze kilka) cala sala piala
Wyczuwam tu jakieś zaburzenia płci.
kocham ten moment zawsze jak oglądałem avengers to cofałem tak ze 20 razy i oglądałem jeszcze raz, i na koniec ten jęk lokiego haha
piter07 napisał/a:
kocham ten moment zawsze jak oglądałem avengers to cofałem tak ze 20 razy i oglądałem jeszcze raz, i na koniec ten jęk lokiego haha
w kinie cofałeś?
Plecionkarz napisał/a:
Zjebali ten film robiąc polski dubbing. Czarny charakter też mogli jakiś lepszy wymyślić bo ten to taki na siłę zły a tak na prawdę pizdowaty.
wszystkie filmy psuja wstawiajac poslki dubbing...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów