- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A tam pierdolicie, że się Tico wstydzicie. Lepiej garaż zamknijcie bo Wam Multiple podrzucą.
tico spoko fura jak miałem 7 lat i tata sprzedawał tico to płakałem a tym cwelom chuj w dupsko, nie chodzi tu o tico chodzi tu o jakąkolwiek wartość materialną której te barany nigdy nie uszanują
Tylko nasrać i łopatę wbić. Mieliśmy z kumplami podobnego, do jazdy polnymi drogami na okoliczne imprezy, bo oczywiście bez rejestracji
Michał lubi jądra gnieść
Jason-X napisał/a:
Ja znam typa co kupił nówkę seata w salonie i nie sprzątał w nim 3 lata. Prawie mu pawia dorzuciłem jak do tego wsiadłem. Syfiarze i tyle ...
Pewnie i tak by się nie pogniewał, o ile by to zauważył.
No pewnie, że "dosyć czysto" póki nie musi siedzieć na śmieciach to w ogóle nie powinno być tematu
ten syf jest tak nienaturalny, że nie wierzę, że ktoś faktycznie tak jeździ. Sorry, ale pracowałem przez ponad daw lata jako kierowca zawodowy i wiem jak wygląda bałagan w aucie. Tu paru idiotów nawrzucało śmieci do auta co by w necie zabłysnąć. Tylko jak zwykle nie wyszło.
Gdyby o ilości brudu w samochodzie decydowała ilość km, to po Polsce jeździłby wyłącznie śmieciowy szrot. U nas natomiast jest dokładnie na odwrót. W "salonie" pod chmurką, im "pastuch w tedeju" ma więcej na blacie, tym jest czystszy i bardziej zadbany. Ja bym to nazwał "paradoksem Turka"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów