- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wstyd jak chuj tak jeździć. Chodzi mi o Tico, a nie o bałagan.
Na melanżowóz się nadaje? Nadaje... Pierdolnik w środku nie przeszkadza
Ja znam typa co kupił nówkę seata w salonie i nie sprzątał w nim 3 lata. Prawie mu pawia dorzuciłem jak do tego wsiadłem. Syfiarze i tyle ...
Widać że kierowca chciał się poczuć jak u siebie w domu nawet świnie wozi ze sobą.
bo samochód jest do jeżdżenia, jak ma być czysty jak kobiety w kuchni, a nie w garażu mają siedzieć ?
gadajcie co chcecie, ale Tico sie zajebiscie jezdzi, a zrywny ten maly parch ze szok.
Sam pożyczałem od znajomego takiego Tikacza, jebało w nim niezmiernie, ale nie to było najgorsze, najgorsze były wyskakujące biegi na środku drogi, a gdy już wyskoczył bieg to napierdalało tą gałką na wszystkie strony Ale dzięki temu można było na melanże jeździć.
Syfiarz, ale tico super autko hehe - śmigałem kiedyś tym żelazkiem i był idealnym wozem operacyjnym na melanże, niczego nie było szkoda, parkował wszędzie, palił mało a umycie go i odkurzenie trwało w porywach 5 minut. A że wygląda jak połamany kutas to inna para kaloszy, ale co się będę rozpisywał jak 3/4 sadoli śmiga na skuterkach i odlicza lata do kupna swojego pierwszego golfa III..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów