Czarnuchy nie potrafią honorowo. Nawet nie potrafią skumać że to się po prostu nie opłaca. "Zabiję gościa i idę na 20 lat do pierdla. Ale za to mu pokazałem kto jest czarny."
Ale tam w Stanach tak mają... Od samego początku zresztą, wcześniej była kara śmierci za śmierć a potem trochę złagodzili, ale nigdy te akcje się nie skończyły... Jak to opisać oni tak mają, są gotowi do sytuacji, które zostaną wyjaśnione w strzelaninie a Ty się dziwisz, że nie boją się ponieść poważnych konsekwencji.
Nic nie kumacie. Do pierdla małpa trafi tak czy inaczej, ale jak kogoś nie zajebie wcześniej, to nie będzie miał szacunku i będą go ruchać w dzień i w noc.
Zabił za mało, więc i tak będzie miał dyżur w szafie.
...a biali na tym cierpią tak bardziej przy okazji. Ale mają ochotę na "honorowe pojedynki na gołe pięści" z niedźwiedziem, wilkiem czy czarnym. Ich sprawa.
Czarnuchy nie potrafią honorowo. Nawet nie potrafią skumać że to się po prostu nie opłaca. "Zabiję gościa i idę na 20 lat do pierdla. Ale za to mu pokazałem kto jest czarny."
Otóż nie na 20 tylko na 10, do tego wyjdzie po 5 za dobre sprawowanie, a 5 lat z jedzeniem za darmo podstawionym pod nos, gdzie tuż za ściana masz już swoich wszystkich kolegów z dzielni to nagroda a nie kara.
Otóż nie na 20 tylko na 10, do tego wyjdzie po 5 za dobre sprawowanie, a 5 lat z jedzeniem za darmo podstawionym pod nos, gdzie tuż za ściana masz już swoich wszystkich kolegów z dzielni to nagroda a nie kara.
hahahaha. Ale głupoty gadasz. On tam dostanie po 40 lat za każdy strzał i wyrok się zsumuje. Za dobre sprawowanie to będzie mógł wyjsć po 200 latach.
Dokładnie tak . Mentalność czarnucha jest zakorzeniona od setek lat. Dlatego te człekokształtne istoty żyją w domkach ulepionych z gówna.
No tak, bo polactwo zawsze na trzeźwo kalkuluje i dlatego w tym kraju mlekiem, miodem i religią płynącym wcale nie ma zabójstw. A nie, zaraz....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów