📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A łysy stoi i kmini o chuj tu kurwa kaman.
Przynajmniej nie jest rudy
Przynajmniej nie jest rudy
przy ścianie płaczu tak bywa...
taka kolejka a szybko pusto się zrobiło
taka kolejka a szybko pusto się zrobiło
3up a skąd wiesz że łysy nie jest rudy? może się ojebał bo mu siara było być rudym
Mała ale wariatka!
pewnie tam już z pół godziny próbowała wypłacić, nerwy poniosły, a babsztyl jeszcze gestykuluje jak proszą o przepuszczenie, bo nie chcą całych wakacji w kolejce spędzić...
A wszystko przez to że bankomat wyświetla cyrylicą
A wszystko przez to że bankomat wyświetla cyrylicą
Każdy się wkurwi stojąc za taką babą. Podchodzi do bankomatu, wyciąga telefon bo przecież pinu zapomniała, jeszcze smsa przeczyta. No i klepie te guziki jakby to był test z fizyki kwantowej. Widać że nie ogarnia bo jej wyjebało paragon.
Pewnie by to ludzie znieśli ale koleżanka Karyna się oburzyła na komentarze o niedorozwinięciu umysłowym.
Pewnie by to ludzie znieśli ale koleżanka Karyna się oburzyła na komentarze o niedorozwinięciu umysłowym.
Bawią się jak damy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów