📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
- Ktoś się poślizgnął i wpadł do wody !
- DOBRA ! Chodźmy mu wpierdolić w 3 !
Tępe te ruski w chuj :/
- DOBRA ! Chodźmy mu wpierdolić w 3 !
Tępe te ruski w chuj :/
twardy jak Rambo!
To sa ochroniarze przystosowani do zycia w wodach slodkich, dlatego tak ochoczo sie do niej pchali.
Jeden typ wpierdolił bandzie ochroniarzy I dlatego warto jest ćwiczyć sztuki walki, typ zrobił to z głową i na dodatek piękne uniki nam pokazał!
Na chuj ochroniarze zaczynali, będąc tym kolesiem pokrwawionym to bym wszystkich tępych securitasów jebnoł pod sąd, banda debili, sami zaczęli bo ktoś do wody wszedł to trzeba mu wpierdol spuścić, kara pieniężna i więzienie dla takich śmieci, a pieniężna taka, że będą musieli pobrać kredyty i żyć w ciągłym stresie czy spłacą czy nie
jak dla mnie koleś chciał się popisać przed laską, że wskoczy do tego basenu, popływa z delfinami etc. ochroniarze poprosili go o wyjście, a on im grzecznie odmówił to się wkurwili. A kolega pływaka wkroczył na pomoc.. jestem niesamowity.
Ci w czarnych to sa ochroniarze nawet ten koles co kreci to mowi jak wchodza. Tylko jeden gosciu co wczesniej na trybunach siedzial tez ma czarna koszulke i obstaje za tymi w bialych. Ale ochroniarze to popisu nie dali. Nikt do wody oprocz nich to nie wpadal, a ci w bialych na dodatek wygladaja na najebanych
Tej na pierwszym planie to bym dał do buzi.
Chodzi o to ze troszecze za pozno ktos zaczol to kamerowac ten koles w bialym na poczatku byl w basenie czyli przez przypadek musial tam wpasc a ochroniarze przyszli i bez gadania od razu w morde mu dali i sie przeliczyli ;p mial dobrego kumpla ;p
Ruskich to nikt nie zrozumie ;/
Ci "ochroniarze" zaczęli się bić ze sobą i weź tu człowieku ich zrozum ;o
Ci "ochroniarze" zaczęli się bić ze sobą i weź tu człowieku ich zrozum ;o
sedroo napisał/a:
Szamil, i dla tego będziesz do końca życia prawiczkiem...
"DLATEGO" cale zycie bedziesz debilem
Trailer nowego filmu sensacyjnego: "Na krawędzi"
akcja zaczyna sie w 1:40 , koleś ktory sciaga biala koszulke wymiata to jest gowno nie ochroniarze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów