📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS2> Ale o co kurwa właściwie chodzi i skoro czarne koszulki to ochroniarze to czemu sami ze soba sie bija? Jak zwykle rocja i jak zwykle nikt nie wie o co chodzi ale przynajmniej jest śmiesznie.
Ta jebana kurwa sie drze sam bym jej takiego trepa zajebał żeby przeleciała przez tren basen i spadła na trybunie na przeciwko. Pierdolona aż mi ciśnienie skoczyło jak ja nie lubie takich rozdartych kłaków.
Jeśli Ci w czarnych to ochroniarze
to Ci w białych są oda karmienia delfinów...
tylko szprotki się skończyły to karmią ochroniarzami...
to Ci w białych są oda karmienia delfinów...
tylko szprotki się skończyły to karmią ochroniarzami...
scyzorro napisał/a:
Na tym basenie najwięcej człowieczeństwa miały chyba delfiny:P
Marsz rację ... od razu spierd.... uciekły
Ruskie "sekjuriti" mówili jak Ci w czarnych koszulkach wchodzili więc bardzo prawdopodobne, że ochroniarze co nie zmienia faktu, że niezły wpierdol dostali
Szkoda że to nie jest basen z rekinami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów