Wygląda na to, że Najman tę galę organizował.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pinkman, ty jesteś podobno inteligentny facet, spróbuj logicznie wyjaśnić po co to tutaj wrzuciłeś?
Kiedyś gladiatorzy i dzikie zwierzęta, dziś dzikie zwierzęta z poduszkami. Kyrje elejson, świat stanął na chuju.
Halman napisał/a:
pinkman, ty jesteś podobno inteligentny facet, spróbuj logicznie wyjaśnić po co to tutaj wrzuciłeś?
Trafiają tu też śmieszne rzeczy a mnie to rozbawiło, w razie czego ususzą a poczucie humoru jest jak dupsko - każde ma swoje prawda?
Jesse.Pinkman napisał/a:
poczucie humoru jest jak dupsko - każde ma swoje prawda?
nie każdy jest skory do bezkrytycznego demonstrowania publicznie swojego dupska.
Nieraz tu gorsze gówna serwowałeś więc dyskusja nie ma sensu.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nieraz tu gorsze gówna serwowałeś więc dyskusja nie ma sensu.
dyskusja zawsze ma sens jeśli opiera sie o argumenty a argumenty są takie że kilku osobników typu watermelon czy priest robi mi czarny pijar któremu ochoczo przyklaskujesz... jestem nieomal pewien ze zaraz przyleci jakiś miglanc bronić ciebie i twoich wspaniałych filmików.
Nie przesadzaj bo się w paranoje jakieś wpędzisz chłopie, ludzie mają ważniejsze sprawy na głowie.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nie przesadzaj bo się w paranoje jakieś wpędzisz chłopie, ludzie mają ważniejsze sprawy na głowie.
to nie pisz że wrzucam gorsze gówna, wrzuciłeś gówno wysokiej klasy i miej się odwagę do tego przyznać.
Nie drapać się sierściuchy tylko wrzucać filmy i mnie rozśmieszać!!
Biegiem!!!
Biegiem!!!
Dzieci! Jeszcze nie nauczyli się, żeby gównoburze na PW rozwiązywać.
Proponuję zrobić sondę portalową, gdzie najpierw głosowałoby się na 10 najgorszych wrzut Hala, 10 Pinkmana a potem wybierało po jednej najbardziej kupowatej. Finalnie niezależne i bezstronne jury ocenialoby konsystencję, typ ukształtowania i posmak tego stolca.
Najman to co najwyżej może kupę w kiblu zorganizować..a i do tego były by wątpliwości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów