Źródło: www.Czeladz24.com
Źródło: www.Czeladz24.com
tak odpowiem sobie pokojowo, w sumie tracimy czas ale co tam.
1. Ale tyczy się Ciebie i Twoich rodziców, no chyba, że tobie to odpowiada to rozumiem. (ale rację przyznaję mój komentarz był mało precyzyjny)
2. Przychodzisz na spotkanie konkretnej grupy, zadajesz idiotyczne pytanie, nie związane w ogóle z wykładem, które wkurwia wszystkich konkretnie zainteresowanych a ty prosisz koleżankę o zabranie kamery ponieważ reakcja tłumu będzie do przewidzenia.
3. To co uprawia tv i radio to też część demokracji i rozumiem jesteś zadowolony więc nie mam więcej pytań.
2. Przychodzisz na spotkanie konkretnej grupy, zadajesz idiotyczne pytanie, nie związane w ogóle z wykładem, które wkurwia wszystkich konkretnie zainteresowanych a ty prosisz koleżankę o zabranie kamery ponieważ reakcja tłumu będzie do przewidzenia.
Znasz temat wykładu? A może jednak katastrofa smoleńska była tematem wykładu, a pytanie było jak najbardziej na temat bo było związane z retoryką wykładowcy.
Prosił koleżankę o zabranie kamery bo wiedział co się może wydarzyć i może przy okazji pięknych spotów wyborczych przedstawiających PiS jako partię dla młodych przypomni zachowanie elektoratu. Wkurwia konkretnie zainteresowanych? A niech wkurwia, jeżeli twoje zdanie kogoś wkurwia to lepiej aniżeli brak własnego zdania ma się innym podobać.
3. To co uprawia tv i radio to też część demokracji i rozumiem jesteś zadowolony więc nie mam więcej pytań.
Chciałem miśku przypomnieć, że media to czwarta władza. Jeżeli nie jesteś charyzmatyczny i nie potrafisz wpasować się do mediów w normalnym państwie demokratycznym nie masz szans. Chamskie zachowanie zostanie ci błyskawicznie wytknięte, a nikt nie głosuje na chama, niezależnie czy będziesz startował w Polsce czy na Węgrzech czy w Czechach.
1. Test IQ (najlepiej narodowy) - 5% osób z najwyższymi wynikami przechodzi do następnego etapu.
2. Test wiedzy historycznej i patriotyzmu - z pozostałej grupy znów wybierane jest 5% z najwyższymi wynikami i przechodzi dalej.
3. Test charyzmy, znajomości języków obcych i obycia - znów wybierane jest 5% osób z najwyższymi wynikami. Te osoby mogą reprezentować nasze państwo.
Proste i skuteczne. W ten sposób zostałoby wyłonione prawie 5000 osób; wśród nich na pewno znalazłyby się osoby, które z chęcią pokierowałyby tym krajem i dobrze nim rządziły.
I jeszcze na koniec, że prowokują Tak kurwa. Przykro to mówić, ale w tym kraju nie będzie normalnie dopóki takie bydło jak te dziadki nie pójdą do piachu. Ciemnogród, wymaganie szacunku, a rzuca się jak żyd na drobne, atakuje i jeszcze śmie twierdzić, że człowiek gówno wie, bo on ma 64lata, a tamten nie skończył trzydziestki więc powinien wypierdalać, 'bo gówno'.
dokładnie stary, ale jak pisałem o tym kilka miesięcy temu na sadola to wysłali mnie do hyde parku, haha.
dopók bezmyślny plebs nie odejdzie, nie zmienimy niczego, nawet wychdząc na ulice.
Dalej rypcie pokłony Carowi branisławowi oraz Tuskowi, a dostaniecie kolejnym razem pałą po łbie od policji.
Dalej niech was robią jak chcą, i wierzcie prowokacją w tv że ta co napisała rote to lesba itp...
To pojazd na Polskość, nie widzicie tego pier*olce? to co wy widzicie?
Srajcie sie do tych ludzi to raz, a dwa moze chcecie cos powiedziec chlopakowi co za strone antykomor wyladowal w sadzie. Wolnosc slowa i opini to powiedzcie tez tym, ktorzy dzis sa obrazani od faszystow i lani palami na ulicy za to ze ida z flaga. Jebani hipokryci!