Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzicie, w Katolickim nigdy coś takiego nie miałoby miejsca - tam jest prawdziwa wiara i poszanowanie bliźniego. Ewangelicy są prawosławnym odłamem, stąd u nich tyle zawiści, bo odrzucili nauki Jezusa i Papieża Polaka, nie hamują się nawet w obliczu krzyża.
Dla mnie ksiądz to gość co np na misję do Afryki jedzie a nie zapierdala drogą furą kupioną za kasę parafian.
Nie prawda, zaszczałem tylko ławkę i poleciało na kolegów
a na komunię dostałem Lanie od taty
Dobrze masz nasrane ziomek, pozdro
Nie ma za bardzo sensu dzielić ludzi na wierzących i nie wierzących, ludzi dzieli się na agresywne, namolne bydło wpierdalające się w nie swoje sprawy i na tych zajmujących się swoimi sprawami.
W końcu jeden myślący trzeźwo.
Nie ma za bardzo sensu dzielić ludzi na wierzących i nie wierzących, ludzi dzieli się na agresywne, namolne bydło wpierdalające się w nie swoje sprawy i na tych zajmujących się swoimi sprawami.
Elegancko napisane, nic dodać nic ując. Łap piwko!
Ciemnogrod reprezentuja takie niedojeby jak ty co nie czaja jak wazna jest religia w przetrwaniu zachodniej cywilizacji i kultury....
Ludzie zawsze znajda sobie jakas religie czy bedzie to wiara w boga czy wiara w Lenina. Chrzescijanizm wypelnia proznie ktora w moze byc wypelniona czyms znacznie gorszym....w sumie juz jest wypelniona przez koumunizm ktory zaczyna byc totalitarny.
W stanach doszlo do t tego ze powiedzenia slowa "nigger" jest grzechem smiertelnym, ludzie traca kariere nawet jak uzyja teglo slowa cytujac co ktos innny powiedzial a czarne nieomylne samice sa czczone jak Marie Dziewice przez sojowcow z wypranymi mozgami przez Netflixy, HBO in CNNy. pejsubuki i twittery. Jacy czarni naprawde sa to kazdy sadol (poza paroma zjebanymi lewakami) wie z niekonczacego sie zrodla materialow. Oczywiscie nie kazdy czarny jest zly, ci co tak twierdza to tez sa zjeby i Janusze...ale badzmy obiektywni.
Sam nie jestem religijny i nie wieze w spersonifikowanego Boga ale nigdy nie bede plul na religie jak komuchy i uzyteczni debile....husarzu ty kurwa ty
ale jeśli ktoś potrzebuje religii żeby wiedzieć co jest dobre a co złe to chyba też ma coś z głową, prawda?
Dobrze masz nasrane ziomek, pozdro
Może i bym wytrzymał do końca zrobiłem, to tez rochę celowo
Raz też zaszczałem siedzenia w autokarze do z Torunia do Rabki
ale to jakieś 2 lata temu
Ogólnie to lubię sikać w nocy do łóżka
tak jakby przez sen, fajne to
No co każdy ma jakieś marzenie.....
Ale niestety, większość ateistów itp do nich ludzi, woli krzyczeć i walczyć z Katolicyzmem, bo na Islam, są za krótcy.
Wiedzą że oni tam się nie bawią z takimi, tylko od razu maczeta, truchło do wora, a wór do jeziora...hehehe...
No co się miało stać? Porzucamy ciemnogród. To zjawisko globalne. Gusła, krzyże, mekki to nie dla myślącego człowieka. Tym bardziej że Ci piewcy moralności są najczęściej sami mocno wynaturzeni.
Inteligent się znalazł...
Nie prawda, zaszczałem tylko ławkę i poleciało na kolegów
a na komunię dostałem Lanie od taty
Zegarka nie dostałeś?
No co się miało stać? Porzucamy ciemnogród. To zjawisko globalne. Gusła, krzyże, mekki to nie dla myślącego człowieka. Tym bardziej że Ci piewcy moralności są najczęściej sami mocno wynaturzeni.
Ci jak to określasz myślący ludzie, z którymi zapewne się identyfikujesz wierzą, że cały wszechświat powstał z nieskończenie małego, gorącego i gęstego punktu w wyniku potężnej eksplozji, która zaistniała nie wiadomo dlaczego. Jak dla mnie historia o nadprzyrodzonej istocie zwanej Bogiem, który stworzył to wszystko o wiele bardziej klei się kupy niż teoria wielkiego wybuchu wymyślona przez kalekę na wózku obrażonego na Boga.
Ci jak to określasz myślący ludzie, z którymi zapewne się identyfikujesz wierzą, że cały wszechświat powstał z nieskończenie małego, gorącego i gęstego punktu w wyniku potężnej eksplozji, która zaistniała nie wiadomo dlaczego. Jak dla mnie historia o nadprzyrodzonej istocie zwanej Bogiem, który stworzył to wszystko o wiele bardziej klei się kupy niż teoria wielkiego wybuchu wymyślona przez kalekę na wózku obrażonego na Boga.
Poczytaj trochę,nie kaleka to wymyślił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów