Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typ się chciał dopytać, czy będą ostre gwoździe czy jakieś sznurki, ale ekipa grająca rzymian nie czekała na wyjaśnienia tylko go złapali i wynieśli.
Tak było - nie zmyślam - byłem krzyżem.
ale jeśli ktoś potrzebuje religii żeby wiedzieć co jest dobre a co złe to chyba też ma coś z głową, prawda?
Masz rację, ale źle myślisz. Jest takie coś jak psychologia tłumu. Motłoch/tłum, to coś innego niż jednostka. Jednostka wiary nie potrzebuje, ale tłum już tak.
Swoją drogą, Biblia to akurat zbiór bardzo uniwersalnych wskazówek i przypowieści.
Dobrze było to pokazane w filmie "Księga Eli", gdzie wszystko rozchodziło się o Biblię i jej treść, a nie wiarę.
Ciemnogrod reprezentuja takie niedojeby jak ty co nie czaja jak wazna jest religia w przetrwaniu zachodniej cywilizacji i kultury....
Ludzie zawsze znajda sobie jakas religie czy bedzie to wiara w boga czy wiara w Lenina. Chrzescijanizm wypelnia proznie ktora w moze byc wypelniona czyms znacznie gorszym....w sumie juz jest wypelniona przez koumunizm ktory zaczyna byc totalitarny.
W stanach doszlo do t tego ze powiedzenia slowa "nigger" jest grzechem smiertelnym, ludzie traca kariere nawet jak uzyja teglo slowa cytujac co ktos innny powiedzial a czarne nieomylne samice sa czczone jak Marie Dziewice przez sojowcow z wypranymi mozgami przez Netflixy, HBO in CNNy. pejsubuki i twittery. Jacy czarni naprawde sa to kazdy sadol (poza paroma zjebanymi lewakami) wie z niekonczacego sie zrodla materialow. Oczywiscie nie kazdy czarny jest zly, ci co tak twierdza to tez sa zjeby i Janusze...ale badzmy obiektywni.
Sam nie jestem religijny i nie wieze w spersonifikowanego Boga ale nigdy nie bede plul na religie jak komuchy i uzyteczni debile....husarzu ty kurwa ty
Pierdolisz takie głupoty, że aż obraża to elementarną logikę. W stanach? W stanach?? Tepy idioto, stany to najbardziej religijne miejsce tzw. cywilizacji zachodniej, przy którym każdy jeden europejski kraj jest skrajnie ateistyczny.
a ja chodzę do kościółka i polecam wszystkim
Jeśli potrafisz wyłączyć się na chwilę i odciąć od tego całego syfu związanego z polityką, hajsem i pedofilią w kościele to wbrew pozorom nie jest to faktycznie takie straszne miejsce. Sam lubiłem kiedyś raz na jakiś czas na parę minut wstąpić chociaż już 2 lata tam nie byłem.
Pierdolisz takie głupoty, że aż obraża to elementarną logikę. W stanach? W stanach?? Tepy idioto, stany to najbardziej religijne miejsce tzw. cywilizacji zachodniej, przy którym każdy jeden europejski kraj jest skrajnie ateistyczny.
Zalezy gdzie spierdolino.
Sa stany bardzo lewackie np Kalifornia, Nowy York, Washington (ogolnie Zachodnie i Wschodnie wybrzeze) a sa i religijne np Texas czy Floryda. W kazdym stanie tzw Twitter Mob moze dojechac twoja kariere jak powiesz cos jest niepoprawne politycznie. Kazdy stan robi sie coraz bardziej lewacki bo komuchy spierdalaja ze swoich zrujnowanych utopi do stanow jak Texas ale dalej glosuja na lewakow.
Widzisz, chciales tu zablysnac a zrobiles z siebie kretyna.
Zalezy gdzie spierdolino.
Sa stany bardzo lewackie np Kalifornia, Nowy York, Washington (ogolnie Zachodnie i Wschodnie wybrzeze) a sa i religijne np Texas czy Floryda. W kazdym stanie tzw Twitter Mob moze dojechac twoja kariere jak powiesz cos jest niepoprawne politycznie. Kazdy stan robi sie coraz bardziej lewacki bo komuchy spierdalaja ze swoich zrujnowanych utopi do stanow jak Texas ale dalej glosuja na lewakow.
Widzisz, chciales tu zablysnac a zrobiles z siebie kretyna.
Powiedz mi, po chuja dalej brniesz w tą piramidalną bzdurę?? Kalifornia lewacka? W dupie byłeś, gówno widziałeś, myślisz że Kalifornia kończy się na kilku miastach. Tam mieszka więcej ludzi niż w Polsce i co do całości, to Polska jest przy Kalifornii bardziej lewacka, co widać jasno i wyraźnie choćby po tym:
Powiedz mi, po chuja dalej brniesz w tą piramidalną bzdurę?? Kalifornia lewacka? W dupie byłeś, gówno widziałeś, myślisz że Kalifornia kończy się na kilku miastach. Tam mieszka więcej ludzi niż w Polsce i co do całości, to Polska jest przy Kalifornii bardziej lewacka, co widać jasno i wyraźnie choćby po tym:
Macisz wode plebie i zwodzisz dyskusje na zjebany Januszowy tor.
Zafiksowales sie na tych swoich religijnych statystykach w Stanach a to ma chuja wspolnego z moja oryginalna przeslanka. Wskaz debilowi palcem ksiezyc to ten pierdoli o twoim palcu
Wspomnialem o stanach jedynie podajac przyklad jak komunizm staje sie religia. Cos ci sie tu nie zgadza cwaniaczku ze ludzie sa tam "canceled" za samo egzkwowanie wolnosci slowa, obraze czarnego majestatu i innych nowych uprzywilejwancch grup?? Zablysnij na ten temat teraz.
I kto tam najbardzie stoi za takim stanem rzeczy? Prawica czy lewica? Najwieksze agregaty lewackiej propagandy czyli Krzemowa Dolina i Hollywood to gdzie sa?? Uslyszales to co chciales i sie osrales. Globtroter jebany, lol... Januszek byl u cioci w Arizonie na wakacjach i amba mu odjebala XD.
W stanach duzo osob wierzacych w boga glosuje na lewakow bo sa otaczani lewacka propaganda z kazdej strony. Znam osobiscie ludzi ktorzy sa religijni a glosowali na Bidena. Oprocz tego jest tam od zajoba Latynoswo ktorzy sa relgijni w chuj ale glasuja na lewakow z wiadomch powodow (moze nie dla takich zjebow jak ty) wiec wsadz sobie ta grafike w dupe.
Kto amebo jest u wladzy w najistotniejszych miastach typu Los Angeles, New York, Detroit, Chicago, San Francisco, Seattle itp gdzie bezrobocie, przestepczosc i bezdomnosc i podatki wymykaja sie spod kontroli ? Prawicowcy?? Jebnij sie w leb na dobranoc moze obudzisz sie mniej glupi.
Macisz wode plebie i zwodzisz dyskusje na zjebany Januszowy tor.
Zafiksowales sie na tych swoich religijnych statystykach w Stanach a to ma chuja wspolnego z moja oryginalna przeslanka. Wskaz debilowi palcem ksiezyc to ten pierdoli o twoim palcu
Wspomnialem o stanach jedynie podajac przyklad jak komunizm staje sie religia. Cos ci sie tu nie zgadza cwaniaczku ze ludzie sa tam "canceled" za samo egzkwowanie wolnosci slowa, obraze czarnego majestatu i innych nowych uprzywilejwancch grup?? Zablysnij na ten temat teraz.
I kto tam najbardzie stoi za takim stanem rzeczy? Prawica czy lewica? Najwieksze agregaty lewackiej propagandy czyli Krzemowa Dolina i Hollywood to gdzie sa?? Uslyszales to co chciales i sie osrales. Globtroter jebany, lol... Januszek byl u cioci w Arizonie na wakacjach i amba mu odjebala XD.
W stanach duzo osob wierzacych w boga glosuje na lewakow bo sa otaczani lewacka propaganda z kazdej strony. Znam osobiscie ludzi ktorzy sa religijni a glosowali na Bidena. Oprocz tego jest tam od zajoba Latynoswo ktorzy sa relgijni w chuj ale glasuja na lewakow z wiadomch powodow (moze nie dla takich zjebow jak ty) wiec wsadz sobie ta grafike w dupe.
Kto amebo jest u wladzy w najistotniejszych miastach typu Los Angeles, New York, Detroit, Chicago, San Francisco, Seattle itp gdzie bezrobocie, przestepczosc i bezdomnosc i podatki wymykaja sie spod kontroli ? Prawicowcy?? Jebnij sie w leb na dobranoc moze obudzisz sie mniej glupi.
O ja pierdolę! Przebiłeś wszelką granicę spierdolenia! Czarno na białym ci pokazałem że pierdolisz głupoty i nie masz bladego pojęcia o czym piszesz a ty dalej będziesz w zaparte brnął, że czarne jest biała a białe czarne, zamiast grzecznie przeprosić za swoje idiotyzmy
Chyba, że jeszcze wyskoczysz mi tu zaraz z jeszcze większym bareizmem i zaczniesz wmawiać, ze ci wszyscy lewacy są ABSOLUTNIE PEWNI że bóg istnieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów